Jos de Regt locatiemanager De Restauratie op Eindhoven CS


Benoeming – Bij ‘De Restauratie’ op station Eindhoven Centraal is Jos de Regt aangesteld als locatiemanager. De Regt (34) heeft eerder gewerkt bij ‘de Zwaan’ in Borkel en Schaft waar hij zich richtte op banqueting. Daarna werkte hij op detacheringsbasis op verschillende plekken in Eindhoven zoals Huize de Laak en Evoluon. De Restauratie won afgelopen jaar een award voor het beste restaurant Design en zit op de eerste etage. In het café-brasserie, dat door Albron wordt geexploiteerd, kunnen gasten ontbijten, koffie drinken, lunchen, borrelen én dineren. Van oudsher is de locatie een centrale ontmoetingsplek in Eindhoven. “Natuurlijk zijn ook forensen welkom. Maar we moeten het niet primair van deze forensen hebben die even snel een kopje koffie willen kopen. Bij ons spreek je echt af,” aldus Jos de Regt. Eindhoven is historisch gezien de bakermat van nijverheid en de maakindustrie. De Restauratie moet die tijd doen herleven. Niet met de pioniers van toen, maar met lokale ondernemers van vandaag. In plaats van een menukaart is daarom bijvoorbeeld gekozen voor een Courant waarin de verhalen achter de producten op de kaart worden verteld. De Regt: “In De Restauratie bieden we leveranciers uit Eindhoven en omgeving een podium. Zo drink je kwaliteitskoffie van De Cafeïne Dealers, een project van de GGzE, die lokale bedrijven verbindt vanuit een sociale achtergrond. Eet je een chocoladebol van banketbakkerij Renders of een worstenbroodje van bakkerij Houben. En voor de borrel hebben we bier van Stadsbrouwerij Eindhoven, met een plank met verschillende vlees- en kaassoorten uit Eindhoven en omgeving.” Bron: @FoodClicks Benoeming – Bij ‘De Restauratie’ op station Eindhoven Centraal is Jos de Regt aangesteld als locatiemanager. De Regt (34) heeft eerder gewerkt bij ‘de Zwaan’ in Borkel en Schaft waar hij zich richtte op banqueting. Daarna werkte hij op detacheringsbasis op verschillende plekken in Eindhoven zoals Huize de Laak en Evoluon. De Restauratie won afgelopen jaar een award voor het beste restaurant Design en zit op de eerste etage. In het café-brasserie, dat door Albron wordt geexploiteerd, kunnen gasten ontbijten, koffie drinken, lunchen, borrelen én dineren. Van oudsher is de locatie een centrale ontmoetingsplek in Eindhoven. “Natuurlijk zijn ook forensen welkom. Maar we moeten het niet primair van deze forensen hebben die even snel een kopje koffie willen kopen. Bij ons spreek je echt af,” aldus Jos de Regt. Eindhoven is historisch gezien de bakermat van nijverheid en de maakindustrie. De Restauratie moet die tijd doen herleven. Niet met de pioniers van toen, maar met lokale ondernemers van vandaag. In plaats van een menukaart is daarom bijvoorbeeld gekozen voor een Courant waarin de verhalen achter de producten op de kaart worden verteld. De Regt: “In De Restauratie bieden we leveranciers uit Eindhoven en omgeving een podium. Zo drink je kwaliteitskoffie van De Cafeïne Dealers, een project van de GGzE, die lokale bedrijven verbindt vanuit een sociale achtergrond. Eet je een chocoladebol van banketbakkerij Renders of een worstenbroodje van bakkerij Houben. En voor de borrel hebben we bier van Stadsbrouwerij Eindhoven, met een plank met verschillende vlees- en kaassoorten uit Eindhoven en omgeving.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Smaakchef van Albron wint Overall-prijs Innovation Award 2023

Verkiezing – De winnaars van de Horecava Innovation Award 2023 zijn maandag bekendgemaakt. Overall winnaar 2023 is Albron met Smaakchef. Smaakchef ontzorgt het zorgpersoneel door de bereiding van de warme maaltijd uit handen te nemen. De winnaar van de Horecava Innovation Award is Uhhmami, culinaire plant based boulions in de smaken Vegetable, Chickenis, Oceanish en Beefish.

Lees bericht


Cateringsector gaat voedselverspilling in kaart brengen

Catering – Elf ondernemingen in de cateringsector en twee brancheverenigingen hebben gezamenlijk besloten werk te gaan maken van voedselverspilling en starten met het in kaart brengen van de hoeveelheid voedsel dat wordt verspild. Het gaat om alle sectoren waarin de cateraars actief zijn, dus bedrijfskantines, zorginstellingen en schoolkantines.

Lees bericht


Sociale franchiseketen Brownies&downieS naar Albron

Formulenieuws - Per 1 september 2022 zal de sociale franchiseformule Brownies&downieS onderdeel worden van Albron. Bij Brownies&downieS hebben medewerkers met een beperking de hoofdrol. Lokaal ondernemerschap, kwalitatieve horeca en volwaardige banen voor bijzondere medewerkers vormen de belangrijkste elementen van het landelijke succes van de sterke horecaketen.

Lees bericht


Anne&Max, Strada en Coco & Sebas in Stadshart Amstelveen

Winkelcentrum - Stadshart Amstelveen breidt haar winkelaanbod uit met Anne&Max, Strada en Coco & Sebas. Het winkelcentrum wil met de horeca uitbreiding nog beter inspelen op de wensen van de bezoekers. Onderzoek wees uit dat er behoefte was aan een verdere uitbreiding van eet- en drinkgelegenheden.

Lees bericht

Albron opent nieuw Italiaans street foodconcept Strada

Horecaformule - In Amsterdam Noord heeft Albron donderdag Strada Street Food Italiano geopend. In dit is een nieuwe, eigen concept van het horeca- en cateringbedrijf draait het vooral om pizza en worden verschillende varianten van plaatpizza’s aangeboden; food dat kan worden gedeeld.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid