Julie-Mar Brok behaalt als eerste de titel SVH Gezel Wijnmeester


Julie-Mar Brok krijgt de titel SVH Gezel Wijnmeester uitgereikt door door Thérèse Boer

Opleiding - Dinsdag 12 juli vond de diploma-uitreiking plaats van de eerste SVH Gezel Wijnmeester van Nederland. Julie-Mar ontving haar diploma uit handen van SVH Wijnmeester en Meestergastvrouw Thérèse Boer (De Librije***, Zwolle), ter afronding van haar opleiding Gastronoom/Sommelier aan de Cas Spijkers Academie (CSA).

Daarnaast ontvingen 18 nieuwe SVH Gezel Meesterkoks hun diploma SVH Gezel Meesterkok. Deze jonge talenten mogen zich nu officieel en vol trots SVH Gezel Meester noemen. Tot dusver waren er alleen Gezellen SVH Meesterkok afgestudeerd via de Cas Spijkers Academie in Almelo, Breda en Nijmegen en de Sterklas in Amsterdam. Samen met de Sterklas behoort de Cas Spijkers Academie tot de hoogste culinaire vakopleidingen in Nederland. Deze twee topopleidingen zijn allround op het culinaire vlak en bieden voor zowel de gemotiveerde en fanatieke student met bovengemiddeld talent, als voor horecabedrijven in het hogere segment, een schitterende kans.

Om het diploma van SVH Gezel Wijnmeester te kunnen behalen, is het een vereiste om de mbo niveau 4 opleiding tot Gastronoom/Sommelier te hebben afgerond aan de Cas Spijkers Academie. Dit opleidingstraject staat onder leiding van SVH Meesters Thérèse Boer en Said Maher en wordt afgesloten met de SVH Gezel Meesterproef, in de vorm van een Masterclass Wijn die de aankomend Gezel verzorgt voor een SVH Wijnmeester.

Bron: SVH/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Wijnen van Astrid Joosten en Thérèse Boer bij De Klok Dranken

Samenwerking – De vinologen Astrid Joosten en Thérèse Boer  hebben in De Klok Dranken hun distributeur gevonden voor hun wijnen. De afzet van de wijnen van de twee personalities groeit binnen de horeca, waardoor een professionele distributiepartner nodig was. Astrid Joosten en Thérèse Boer hebben die partner gevonden in De Klok Dranken, DKD: “Met hun zeer professionele...

Lees bericht


Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam

Beurzen – De horecabeurs Gastvrij Rotterdam wordt op maandag 23 september om 11.30 uur door Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, geopend. De zevende editie kent drie dagen lang een programma volledig gericht op de foodprofessional. De beurs opent maandag 23 september rondom het thema talent en talentontwikkeling met o.a. een...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid