'Jumbo en Jan Linders wisselen aantal locaties in Zuid-Nederland'


Ton van Veen (l.), CFO Jumbo Supermarkten en Ferry Moolenschot, Algemeen Directeur Jan Linders Supermarkten

Supermarkt  - Jumbo Supermarkten en de regionale keten Jan Linders Supermarkten hebben overeenstemming bereikt over de onderlinge verkoop van enkele winkellocaties in Limburg en Noord-Brabant. Dinsdag hebben de partijen hun handtekening gezet onder de voorgenomen transacties.

Jumbo neemt van Jan Linders supermarkten over in Weert (Molenakkerplein) en Nederweert (Burgemeester Hobusstraat). Jan Linders neemt Jumbo winkels over in het Brabantse Vlijmen (Oliemaat) en Drunen (Grotestraat), alsmede in Wanssum (Burgemeester de Weichshavenstraat) in Noord-Limburg.

De Jan Linders supermarkt in Weert wordt begin 2022 verbouwd naar de Jumbo formule. Voor de huidige Jan Linders supermarkt in Nederweert is nieuwbouw voorzien, die medio 2022 onder de vlag van Jumbo de deuren opent. De overgang van de Jumbo winkels in Vlijmen, Drunen en Wanssum naar de formule van Jan Linders is gepland in het tweede kwartaal van 2022.

De overeenkomsten zijn onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Betrokken partijen maken geen financiële details bekend over de transacties.

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht


Jumbo sluit zich aan bij twee internationale inkooppartijen

Inkoop - Jumbo Supermarkten gaat samenwerken op het gebied van inkoop met andere Europese supermarktketens. Jumbo sluit zich hiervoor aan bij Everest en Epic Partners, twee Europese inkooporganisaties. De samenwerking gaat per direct van start en biedt vanaf 2024 voor Jumbo belangrijke schaalvoordelen.

Lees bericht


Eerste zuivel met twee sterren Beter Leven Keurmerk

Zuivel – Kees Schutte uit Agelo ontvangt als eerste veehouder het twee sterren Beter Leven keurmerk voor zuivel van de Dierenbescherming. Dit geeft aan dat bij de productie van zuivelproducten van zijn boerderij de integrale duurzaamheid is geborgd. Daarbij wordt gekeken naar dierenwelzijn, biodiversiteit en natuur. De volle melk is verkrijgbaar bij Jumbo onder de Direct van de Boerderij-zuivellijn. 

Lees bericht


Jan Linders verkoopt 10 winkels aan Jumbo, PLUS en ALDI

Formulenieuws - Jan Linders heeft een nieuwe eigenaar gevonden voor tien van haar winkels, die niet meegaan in de franchise-samenwerking met Albert Heijn. Jan Linders verkoopt deze winkels aan Jumbo, Plus en ALDI. De winkels worden naar verwachting in de tweede helft van dit jaar omgebouwd naar de nieuwe formules.

Lees bericht

Eerste Bakker Bart in ziekenhuis komt in nieuwe Rijnstate Elst

Formulenieuws – Broodformule Bakker Bart krijgt in het toekomstige nieuwe dagziekenhuis Rijnstate in Elst een eerste vestiging. De locatie gaat van de zomer open. De locatie wordt gerund door ondernemer en franchisenemer van Bakker Bart, John Macleane, die ook een tweetal Jumbo-supermarkten in Elst exploiteert.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid