Jumbo en ondernemer Geert Benders plannen nieuw winkelconcept


Ton van Veen (l), CFO Jumbo Supermarkten samen met ondernemer Geert Benders

Formulenieuws - Jumbo Supermarkten en ondernemer Geert Benders gaan samen een nieuw winkelconcept ontwikkelen dat medio 2023 de deuren moet openen in het centrum van het Limburgse Blerick.

De nieuwe winkel wordt een combinatie van een supermarkt met een gevarieerd aanbod en een gemakswinkel die klanten een brede keuze biedt uit versproducten en versbereide maaltijden voor thuis of consumptie ter plekke. De bouwwerkzaamheden voor het nieuwe centrum gaan binnen enkele weken van start.

Gedeelde visie

Ton van Veen, CFO Jumbo Supermarkten: “We zijn erg blij met zo’n creatieve supermarktondernemer als Geert Benders aan boord. Twee jaar geleden stapte Benders als voormalig Plus ondernemer over naar Jumbo met het voornemen om samen een nieuw concept op te zetten waarin elementen van supermarkt, versmarkt en horeca samengaan. Het is geweldig dat onze gedeelde visie nu werkelijkheid kan worden.”

Uniek concept

Supermarktondernemer Geert Benders liet al in 2019 zijn twee Plus winkels in Venlo en Blerick ombouwen naar de Jumbo formule. Ook ging hij toen de samenwerking aan met Jumbo en La Place om zijn eigen winkel beej Benders in Venlo te versterken. De veranderende klantwensen van vandaag de dag vormen de motor van de samenwerking tussen Jumbo en beej Benders.

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jumbo opent Europa’s grootste mechanische verscentrum

Distributiecentrum - Deze week heeft Jumbo Supermarkten het gemechaniseerd centraal distributiecentrum (CDC) voor versproducten officieel in gebruik genomen. Hierdoor kunnen klanten van Jumbo rekenen op nog versere producten doordat deze artikelen na productie sneller in de winkel liggen.

Lees bericht



Half-om-half gehakt bij AH voortaan ook met rund en kip

Duurzaamheid – Binnen twee weken komt Albert Heijn met gehakt, worstjes en hamburgers die bestaan uit vlees gemengd van kippenvlees en rundvlees. Die producten hebben niet alleen minder CO2-uitstoot, maar worden ook goedkoper aangeboden in de winkels. De supermarktketen maakte de innovatie bekend tijdens de presentatie van het zevende duurzaamheidsverslag.

Lees bericht

REWE Duitsland opent eerste plantaardige supermarkt

Buitenland – Het gaat om een experiment, maar de REWE Group heeft onlangs in Berlijn een volledig plantaardige supermarkt geopend. De retailorganisatie wil  met de pilot 'Rewe voll pflanzlich' laten zien hoe gevarieerd en hoe groot het plantaardig aanbod is.

Lees bericht


Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht

Al 45 Jumbo-locaties gestopt met tabaksverkoop

Supermarkt -  Jumbo bouwt de tabaksverkoop bij de servicebalies in de supermarkten langzaam verder af. Inmiddels zijn er zo’n 45 servicepunten zonder tabak, waarvan zo’n 25 verkooppunten bij franchisers. Supermarkten mogen nog tot 1 juli dit jaar tabak verkopen. Daarna moeten alle vestigingen vanwege een wettelijk verbod zijn gestopt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid