Jumbo opent zeventiende thuisbezorglocatie


De thuisbezorglocatie in Bergen op Zoom werd vandaag geopend door directeur Supply Chain Karel de Jong samen met het Jumbo Online team in Bergen op Zoom

Thuisbezorging - Jumbo Supermarkten heeft in Bergen op Zoom maandag haar 17e thuisbezorghub geopend. Vanuit de nieuwe distributielocatie worden de online bestelde boodschappen via Jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd bij klanten in de regio BrabantZuidwest en het zuiden van ZuidHolland.

Met de nieuwe thuisbezorglocatie vergroot Jumbo haar online bezorgcapaciteit in en rondom plaatsen als Roosendaal, Bergen op Zoom, Hoogerheide, Tholen, St. Annaland en Middelharnis aanzienlijk. De online bestellingen zullen via het efulfilmentcenter in Bleiswijk geleverd worden bij de nieuwe hub in Bergen op Zoom. Vervolgens vinden de boodschappen vanuit hier – en niet langer via de winkels of een andere hub – hun weg rechtstreeks naar klanten thuis of op het werk. Door de opening van deze nieuwe hub kunnen de klanten kiezen uit meer en kortere bezorgmomenten.

10 bussen

Jumbo start in de regio met circa 10 bussen en naar verwachting zal dit doorgroeien tot zo’n 40 bezorgbussen die direct naar klanten in BrabantZuidwest en het zuiden van ZuidHolland rijden om hun online bestelde boodschappen te bezorgen.

Uitbreiding

“De nieuwe hub in Bergen op Zoom is een antwoord op de toenemende vraag naar online boodschappen doen. Steeds meer klanten, zowel particulier als zakelijk, maken er gebruik van volgens Jumbo.  Karel de Jong, directeur Supply Chain bij Jumbo: “Om de boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, heeft Jumbo de afgelopen jaren meerdere thuisbezorglocaties in Nederland geopend. Met een bezorghub is de capaciteit nog beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen.”

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ton van Veen (Jumbo): ‘Meer klanten voorbode van hernieuwde groei’

Formulenieuws - Jumbo maakte vanochtend cijfers bekend over het eerste halfjaar, waarbij topman Ton van Veen tevens terugblikte op de eerste zes maanden van dit jaar, maar ook een perspectief schetst voor de nabije toekomst. De omzet steeg in het eerste halfjaar met een procentje, terwijl het marktaandeel vrijwel onveranderd uitkwam op 21%.

Lees bericht


Bierconsumptie horeca daalt eerste zes maanden met 1,9%

Analyse – Over de eerste zes maanden van dit jaar is de bierverkoop in ons land met iets meer dan 5 procent gedaald. Een daling van 1,9% deed zich voor bij de horeca. Bij de supermarkten was de daling met 6,6% nog groter. Opvallend was ook de forse daling in alcoholvrije bieren.

Lees bericht








© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid