Jumbo opent zeventiende thuisbezorglocatie


De thuisbezorglocatie in Bergen op Zoom werd vandaag geopend door directeur Supply Chain Karel de Jong samen met het Jumbo Online team in Bergen op Zoom

Thuisbezorging - Jumbo Supermarkten heeft in Bergen op Zoom maandag haar 17e thuisbezorghub geopend. Vanuit de nieuwe distributielocatie worden de online bestelde boodschappen via Jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd bij klanten in de regio BrabantZuidwest en het zuiden van ZuidHolland.

Met de nieuwe thuisbezorglocatie vergroot Jumbo haar online bezorgcapaciteit in en rondom plaatsen als Roosendaal, Bergen op Zoom, Hoogerheide, Tholen, St. Annaland en Middelharnis aanzienlijk. De online bestellingen zullen via het efulfilmentcenter in Bleiswijk geleverd worden bij de nieuwe hub in Bergen op Zoom. Vervolgens vinden de boodschappen vanuit hier – en niet langer via de winkels of een andere hub – hun weg rechtstreeks naar klanten thuis of op het werk. Door de opening van deze nieuwe hub kunnen de klanten kiezen uit meer en kortere bezorgmomenten.

10 bussen

Jumbo start in de regio met circa 10 bussen en naar verwachting zal dit doorgroeien tot zo’n 40 bezorgbussen die direct naar klanten in BrabantZuidwest en het zuiden van ZuidHolland rijden om hun online bestelde boodschappen te bezorgen.

Uitbreiding

“De nieuwe hub in Bergen op Zoom is een antwoord op de toenemende vraag naar online boodschappen doen. Steeds meer klanten, zowel particulier als zakelijk, maken er gebruik van volgens Jumbo.  Karel de Jong, directeur Supply Chain bij Jumbo: “Om de boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, heeft Jumbo de afgelopen jaren meerdere thuisbezorglocaties in Nederland geopend. Met een bezorghub is de capaciteit nog beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen.”

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Flink breidt fors uit naar 9 nieuwe gebieden

Bezorging - Bewoners in Badhoevedorp, Bemelen, Bloemendaal, Delfgauw, Heemstede, Hoogeind, Oegstgeest, Zoeterwoude en Zwijndrecht kunnen voortaan gebruikmaken van de Flink-app. Ook is in verschillende steden - onder andere Amsterdam, Den Haag en Rotterdam - het bezorggebied vergroot. Het bereik van Flink groeit hierdoor fors met een miljoen potentiële klanten, die nu ook hun boodschappen online kunnen bestellen en direct...

Lees bericht


‘Naamsbekendheid fritz-kola moet groeien via festivals’

Interview - fritz-kola is al sinds 2008 in Nederland beschikbaar. Vooral in de randstad. Toch is er betrekkelijk weinig bekend over het merk dat in 2003 bij onze oosterburen door twee vrienden in de markt werd gezet. @FoodClicks spreekt met een van de oprichters, Mirco Wolf Wiegert. Hij wil naast internationaal campagne voeren, in Nederland toch vooral werken aan naamsbekendheid via de...

Lees bericht

In ‘bewogen Jumbo’-jaar doet La Place het goed

Jaarcijfers – Het overlijden van Jumbo-grondlegger Karel van Eerd, de gebeurtenissen rondom algemeen directeur en medeaandeelhouder Frits van Eerd en de perikelen rondom de supermarktprijzen, mede door inflatie, zorgden voor een bewogen Jumbo-jaar. De gebeurtenissen hadden veel impact, zo laat Jumbo weten in een toelichting op de jaarcijfers. La Place vormde een goede uitzondering. Met een omzet van €107 miljoen zit de...

Lees bericht

Nieuw omzetrecord met kerst voor supermarkten

Supermarkten – Voor het eerst in twee jaar tijd kon kerst weer met elkaar gevierd worden in Nederland, zonder maatregelen en beperkingen. In 2020 en 2021 profiteerde het supermarkt kanaal van de veranderde omstandigheden door COVID-19 en sneuvelden de omzetten tijdens de kerstweek. Ook in 2022 vond de consument de supermarkt weer voor Kerst, met een nieuw omzetrecord tot gevolg.  

Lees berichtProFri laakt wetsvoorstel ‘gemeentelijk snackbarverbod’

Politiek - ProFri, de vakvereniging van frituurbedrijven, laakt het wetsvoorstel dat gemeenten de mogelijkheid geeft nieuwe snackbars uit hun openbare ruimte te weren. Volgens de vereniging is er sprake van ‘grachtengordelpolitiek’, omdat mensen elkaar op dit onderwerp napraten en de wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid