Just Eat Takeaway en Getir kondigen Europese samenwerking aan


Getir neemt FreshDirect over van Ahold Delhaize USA, in Nederland werkt de boodschappenbezorgdienst samen met Gorillas

Samenwerking – Moederbedrijf Just Eat Takeaway van Thuisbezorgd gaat in Europa samenwerken met flitsbezorger Getir. Voortaan zal het hele assortiment van Getir vindbaar zijn op de platforms van Just Eat Takeaway in diverse Europese landen, te beginnen in Duitsland.

De samenwerking tussen beide partijen gaat volgende week van start in Duitsland. Vanaf dat moment kunnen klanten ongeveer 2.000 artikelen online kunnen kopen via de app en website van Lieferando (Het Duitse Thuisbezorgd, red.). Andrew Kenny, interim COO bij Just Eat Takeaway.com: “Door de samenwerking wordt het productaanbod van Just Eat Takeaway.com steeds sterker en kan het ook verder worden uitgebreid. Klanten hebben door de samenwerking de mogelijkheid via het platform niet alleen maaltijden te bestellen, maar ook keukenkast- en versproducten”.

Winsituatie

Turancan Salur, Regional General Manager van Getir: “Als pionier op het gebied van ultrasnelle bezorging van boodschappen hebben we in Just Eat Takeaway een ​​sterke partner gevonden met een uitstekende marktpositie in Europa. De samenwerking van twee sterke internationale merken is een absolute winsituatie voor beide partijen. Klanten van Just Eat Takeaway.com kunnen kiezen uit een breder assortiment supermarktartikelen en gemaksproducten en Getir krijgt toegang tot een groot consumentenbestand, zodat we kunnen blijven groeien in heel Europa.”

De samenwerking wordt de komende weken uitgerold naar andere Europese markten, waaronder het VK, Spanje, Italië en Frankrijk.

Bron: Just Eat Takeaway/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Minder bestellingen, maar beter resultaat bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst - Minder bestellingen, maar toch een beter resultaat. Dat is de kern van de jaarcijfers van moederbedrijf Just Eat Takeaway van het Nederlandse Thuisbezorgd. Het betere resultaat werd vooral geboekt omdat ondernemers meer betaalden aan de maaltijdenbezorgdienst. Het bedrijf wist te melden dat het operationeel resultaat in 2023 naar 324 miljoen euro steeg.

Lees bericht


Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht




Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid