Karma Kebab gaat eigen horecaconcept openen


Winkelconcept - Het plantaardige initiatief Karma Kebab heeft 1 miljoen euro investeringsgeld van investeringsfonds Phase2.earth opgehaald en wil daarmee onder meer een nieuw eigen horecaconcept openen in Utrecht. Dat maakt het bedrijf donderdag bekend.

Karma Kebab is een 100% ‘plantpowered’ kebab, gemaakt van lokale groenten en graan, met als basis knolselderij. Het bedrijf kreeg naamsbekendheid op Lowlands toen het voor het eerst aan grote groepen mensen de plantaardige kebab voorschotelde. Gestart vanuit de ‘foodtruck’ is karma Kebab inmiddels uitgegroeid tot een merk dat ook verkrijgbaar is in de supermarkten van Dekamarkt en Coop en bij de groothandels Bidfood en Sligro. Daarnaast zijn de producten te bestellen via UberEats, Gorilla’s en HelloFresh.

De 1 miljoen aan investeringsruimte die nu is binnengehaald is bedoeld om het merk verder te laten groeien. Een van de initiatieven die daar binnen past is het ontwikkelen van een eigen winkel. De eerste Karma Kebab-locatie gaat begin 2022 open in de Domstad. Onlangs had Karma Kebab ook een tijdelijke winkel neergezet als onderdeel van de Jumbo in Groningen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd.nl introduceert Takeaway Pay Card

Thuisbezorging - Just Eat Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, lanceert vandaag een nieuw onderdeel van het Takeaway Pay programma: Takeaway Pay Card. De nieuwe betaalkaart is ontwikkeld in samenwerking met betaalplatform Adyen.

Lees berichtDe tien beste hamburgerlocaties voor World Hamburger Day

Hamburgerzaken - Op vrijdag 28 mei is het World Hamburger Day. En de hamburger blijft onverminderd populair in ons land. Dat blijkt ook uit data van bestelsite Thuisbezorgd.nl. Het afgelopen jaar bestelden Nederlanders maar liefst 77% meer burgers dan het jaar daarvoor. Maar ook internationaal doet de hamburger het goed.

Lees bericht

Online supermarkt Crisp haalt 30 miljoen euro op

Online supermarkt - De online supermarkt Crisp heeft in een kapitaalronde 30 miljoen euro opgehaald bij een groep internationale investeerders. Onder die investeerder ook Nederlandse topondernemers als Jitse Groen, oprichter van JustEat Takeaway en de oprichters van de betaaldienst Adyen. Dat meldt nu.nl

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid