KFC breidt bezorging uit met Uber Eats in Helmond en Lelystad


Formulenieuws - KFC werkte al samen met Uber Eats, maar breidt die samenwerking nu uit met het bezorgplatform in Helmond en Lelystad. De uitbreiding is een logisch gevolg van de sterk toegenomen vraag naar bezorging.

Benjamin Lauritz, General Manager KFC Northern Europe: "Delivery vormt een steeds belangrijker onderdeel van onze groeistrategie. De vraag naar goede bezorging is in het afgelopen jaar flink toegenomen. We zijn dan ook erg blij dat wij samen met Uber Eats ons bezorggebied kunnen uitbreiden en mensen daardoor op een makkelijke en snelle manier kunnen laten genieten van de producten van KFC. We willen dat KFC voor iedereen toegankelijk is, of dat nu via bezorging, de Drive of het restaurant is."

KFC Nederland

Als onderdeel van KFC Northern Europe heeft KFC Nederland 81 restaurants. Iedere dag wordt de kip door de KFC-koks vers bereid naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht


Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht

Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid