KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk


Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Het fastfoodcourt waar KFC onderdeel van uit maakt is sinds vorige maand geopend. Ook bezoekers  van KFC Cuijk kunnen nu kennismaken met de versbereide kip van KFC, die traditiegetrouw volgens het originele recept uit 1939 op smaak wordt gebracht met de kenmerkende 11 Herbs & Spices. De buckets, kipburgers, wraps en salades, zijn sinds vorige jaar in alle KFC-restaurants ook beschikbaar als vegetarische variant met Veggie tenders. Deze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met vleesvervangermerk Quorn en ook voorzien van de 11 Herbs & Spices kruidenkorst. “We zijn blij dat we Cuijk kennis kunnen laten maken met KFC. KFC is een plek voor iedereen. Vrachtwagenchauffeurs en miljonairs eten bij ons samen aan één tafel. We heten iedereen van harte welkom in het restaurant. Precies zoals Colonel Sanders zou doen”, aldus Dominic Colgan, KFC Area Manager, toe.

40 banen

Het nieuwe restaurant van 234 vierkante meter creëert meer dan veertig banen. De locatie wordt geexploiteerd door de EG Group. Het restaurant heeft plaats voor 71 mensen binnen en nog eens 48 mensen op het terras en ligt pal naast de A73.

Bron: KFC/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht


Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees berichtSchiphol volop bezig met vernieuwing Lounge 1

Luchthaven – Luchthaven Schiphol is volop bezig met de vernieuwing van Lounge 1. Reizigers kunnen terecht bij vier vernieuwde winkels, te weten We love Amsterdam, Finefoods, Let’s Play en Electronics. Schiphol werkt momenteel aan de herontwikkeling van deze vertrekhal. Zo wordt de lounge uitgebreid, looproutes aangepast en het aanbod aan voorzieningen zoals horeca en winkels vergroot.

Lees bericht

Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid