KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk


Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Het fastfoodcourt waar KFC onderdeel van uit maakt is sinds vorige maand geopend. Ook bezoekers  van KFC Cuijk kunnen nu kennismaken met de versbereide kip van KFC, die traditiegetrouw volgens het originele recept uit 1939 op smaak wordt gebracht met de kenmerkende 11 Herbs & Spices. De buckets, kipburgers, wraps en salades, zijn sinds vorige jaar in alle KFC-restaurants ook beschikbaar als vegetarische variant met Veggie tenders. Deze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met vleesvervangermerk Quorn en ook voorzien van de 11 Herbs & Spices kruidenkorst. “We zijn blij dat we Cuijk kennis kunnen laten maken met KFC. KFC is een plek voor iedereen. Vrachtwagenchauffeurs en miljonairs eten bij ons samen aan één tafel. We heten iedereen van harte welkom in het restaurant. Precies zoals Colonel Sanders zou doen”, aldus Dominic Colgan, KFC Area Manager, toe.

40 banen

Het nieuwe restaurant van 234 vierkante meter creëert meer dan veertig banen. De locatie wordt geexploiteerd door de EG Group. Het restaurant heeft plaats voor 71 mensen binnen en nog eens 48 mensen op het terras en ligt pal naast de A73.

Bron: KFC/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Eerste energieneutrale KFC-restaurants in Nederland

Formulenieuws – De Kentucky Fried Chicken (KFC)-locaties in Almelo en Steenwijk zijn de eerste vestigingen met een A+++++ certificering. Dit betekent dat de restaurants erkend zijn als volledig energieneutrale gebouwen met het hoogste energielabel dat er op dit moment is. Volgens KFC is het een  primeur in de Nederlandse fastfoodservice-industrie.

Lees bericht




KHN lanceert het Fastservice Manifest

Actie – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en zes fastservice-bedrijven hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een Fastservice Manifest. Doel is actief bij te dragen aan een gezondere voedselomgeving.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid