KFC opent eerste Haarlemse vestiging


KFC Schalkwijk is de eerste KFC in de gemeente Haarlem

Formulenieuws  - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Haarlem. Het filiaal in het centrum van Schalkwijk is het eerste KFC-restaurant in de gemeente Haarlem, waar het binnenkort ook mogelijk zal zijn om producten te laten thuisbezorgen.

Vanaf dinsdag 19 december kunnen bezoekers van KFC Haarlem kennismaken met de versbereide kip van KFC, die traditiegetrouw op smaak wordt gebracht met de kenmerkende 11 Herbs & Spices. De buckets, kipburgers, wraps en salades, zijn sinds 31 mei in alle KFC-restaurants ook beschikbaar als vegetarische variant met Veggie tenders, een samenwerking met vleesvervangermerk Quorn.  “We kijken ernaar uit om iedereen te ontvangen en hopen dat wij ook nog nieuwe collega’s binnen het team mogen verwelkomen”, zegt Hans Miete, CEO van Collins Foods, master franchise en de grootste franchisepartner van KFC Nederland. In het restaurant, waar iedere dag verse kip wordt bereid, gaan meer dan vijfentwintig mensen aan de slag.

Bron: KFC/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDe Beren wakkert richting Valentijnsdag de liefde aan

Horeca - De Beren start de Valentijnscampagne ‘Proef de Spanning’. Het restaurantconcern weet dat Valentijnsdag het uitgelezen moment voor veel koppels is om ‘de grote vraag’ te stellen, en om stellen die klaar zijn voor de volgende stap een handje te helpen kunnen zij een geheel verzorgd huwelijksaanzoek met alles erop en eraan winnen bij De Beren.

Lees bericht

KFC opent vierde locatie in Den Haag

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft een vierde filiaal in Den Haag. De locatie is geopend in de Stationsbuurt op een steenworp afstand van Holland Spoor. Dit treinstation is het oudste station van de Hofstad.

Lees berichtTork brengt verbeterde servetdispensers

Introductie – Tork introduceert een verbeterde servetdispenser voor op tafel en voor de afhaalsector. De beide introducties moeten zorgen voor een meer hygiënische gastervaring en een efficiëntere werkomgeving bij restaurants en franchisenemers.

Lees bericht

Restaurant NENI lanceert productlijn voor supermarkten

Foodservice - Het Amsterdamse restaurant NENI ligt vanaf deze week met zes eigen producten in de schappen van elf Albert Heijn-winkels in Amsterdam, Utrecht en Pijnacker. NENI is een restaurant met verschillende vestigingen in Europa waar verse en authentieke oostmediterrane gerechten worden gemaakt.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid