Koffieketen Vascobelo start ook met diner


Vascobelo telt 28 locaties in Nederland en Spanje

Formulenieuws – Koffieketen Vascobelo gaat de menukaart uitbreiden. Naast ontbijt en lunch gaan twee vestigingen zich ook richten op het diner.

Het is voor het eerst sinds de lancering van de Café-Brasserie dat Vascobelo ook een diner aanbiedt. In eerste instantie wordt met het diner gestart bij twee locaties in Amsterdam, op de Aalsmeerweg en de Parnassusweg. In april volgen de locaties op het Stadionplein en de Rijnstraat in Amsterdam, Kerkbrink in Hilversum en Hooistraat in Den Haag. Vascobelo telt in totaal 28 locaties in Nederland en Spanje.

Menukaart

Op de nieuwe menukaart staan items zoals een garnalencocktail, Belgische kaaskroketten, zeebaars, short rib en steak frites. Bij het ontwikkelen van het nieuwe menu was het hoofddoel om gasten gerechten aan te bieden die passen bij de smaken en de stijl waarmee ze Vascobelo associëren: klassiek en toegankelijk. "Hoewel we een uitstekende reputatie hebben opgebouwd met onze gerechten voor ontbijt en lunch, vonden we het jammer dat we onze gasten niet veel konden bieden voor het diner" zegt Jan De Roeck, CEO & oprichter over de uitbreiding.

Bron: Vascobelo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Starbucks opent honderdste locatie in Nederland

Formulenieuws – Woensdag 20 december opent Starbucks een nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel. Deze locatie wordt de honderdste locatie van Starbucks in Nederland. De nieuwe vestiging is gelegen in winkelcentrum Koperwiek, een winkelcentrum met meer dan 80 winkels en horecagelegenheden.

Lees bericht




Albron neemt Coffeecompany over van JDE Peet’s

Overname - Albron wil per 1 juli 2021 de keten Coffeecompany overnemen van JDE Peet’s en daarmee de eigen positie op high traffic-locaties versterken. De overname is onderdeel van een bredere ambitie om verder te groeien als foodservice-organisatie die richting geeft aan de markt, aldus Albron vandaag in een toelichting.

Lees bericht


Twintigste Dunkin’ opent in Leiden

Formulenieuws – De twintigste locatie van ‘koffie en zoete snackketen’ Dunkin’ opent in april in Leiden. Dunkin’, een van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken, verkorte onlangs de naam van Dunkin’ Donuts in Dunkin’ omdat de keten meer wil zijn dan alleen een keten voor donuts. De nieuwe locatie opent op 16 aan de Haarlemmerstraat 127. De winkel wordt de tweede...

Lees bericht

McDonald’s opent 75ste McCafé in Nederland

Formulenieuws - McDonald’s heeft in Enkhuizen het 75ste McCafé in Nederland geopend. Het is de ambitie van de restaurantketen om haar positie op de markt voor koffie buitenshuis verder te versterken. McDonalds verwacht dat het 100ste McCafé in het voorjaar van 2019 zal worden geopend. Deze nieuwe service is sinds de introductie in 2016 uitgegroeid tot een groot succes. In de...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid