Kwalitaria krijgt derde locatie in Amsterdam


Jeroen (l) en Robert van Dam starten naast hun bestaande Kwalitaria in Dronten ook de derde Kwalitaria-vestiging in Amsterdam

Formulenieuws – Amsterdam is een Kwalitaria rijker. Na twee vestigingen in Amsterdam-Oost, heeft de cafetariaformule nu een vestiging geopend aan de Hobbemakade in Amsterdam-Zuid. Twee broers zien in de locatie uitstekende mogelijkheden, vooral met bezorging.

De broers Robert en Jeroen van Dam verwachten veel van de locatie: “Een dichtbevolkt gebied dat veel potentie biedt voor bezorging van burgers, maaltijden en meer; deze kans konden wij niet laten lopen.”

Beide broers kennen de Kwalitaria-formule al. Sinds 2 jaar runnen ze ook een vestiging in Dronten. Toch lijkt de nieuwe Kwalitaria Hobbemakade in weinig op hun bestaande zaak. “De nieuwe zaak heeft echt een focus op take-away en delivery”, aldus Robert van Dam. “Er zijn slechts twaalf zitplekken om ter plaatse te eten. Daarentegen is er een ruim opgezette keuken waar voldoende ruimte is om alle bezorgbestellingen efficiënt en snel klaar te maken. Ook de aparte in- en uitgang voor onze bezorgers is echt een luxe. In onze zaak in Dronten zagen we het aantal bezorgbestellingen al steeds verder toenemen en tijdens de coronaperiode is dit helemaal in een rap tempo gegaan. We zien dat deze trend blijft aanhouden, dus onze nieuwe zaak in Amsterdam sluit hier naadloos op aan.”

Bron: Kwalitaria/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht

ILT gaat strenger controleren op naleving SUP-regels

Controle - De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) gaat cafetaria’s strenger controleren op de naleving van de nieuwe verpakkingsregels, de zogenaamde Singel Use Plastic (SUP)-regels. Daarvoor waarschuwt vakvereniging ProFr, die daarover bericht heeft ontvangen van de inspectiedienst.

Lees bericht


Cafetaria-omzet stijgt nauwelijks in januari 2024

Analyse - 2024 is voorzichtig uit de startblokken gekomen voor de cafetariasector; de omzet kwam dit jaar met 0,4% iets hoger uit vergeleken met januari 2023. Vermeld moet worden dat januari 2023 een zeer goede maand was ten opzichte van januari 2022 met een plus van 13,9%. Dat blijkt uit de analyse die Rien de Koning heeft gedaan op basis van alle transacties van het horecaplatform...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid