Kwalitaria lanceert drie nieuwe burgers en een veganburger


Formulenieuws - Cafetariaketen Kwalitaria zet drie nieuwe burgers op de menukaart, te weten The Queen met malse kip en krokante uienringen, The French Delight met MRIJ-rundvlees en romige brie en de Italian Tomeato met een vegetarische burger gemaakt van tomaat. Inspelend op de Nationale Week Zonder Vlees worden de bestaande burgers in die week ook in een vegetarische variant aangeboden.

Brand manager Maaike Huibers van Kwalitaria: “We vinden het belangrijk om onze bestaande concepten regelmatig onder de loep te nemen”. Door het assortiment regelmatig te vernieuwen wil de cafetariaketen inspelen op veranderingen, maar ook de gasten verrassen.

Aan het vernieuwen van het burgerconcept is wel wat tijd voorafgegaan. Huibers: “De nieuwe burgers zijn eerst uitgebreid getest in een aantal vestigingen, voordat we de recepturen definitief hebben gemaakt.” De nieuwe burgers zijn vanaf maart verkrijgbaar bij alle ruim 130 Kwalitaria vestigingen.

Vegetarische burger

Speciaal voor de Nationale Week Zonder Vlees, die plaatsvindt van 9 t/m 15 maart, komt Kwalitaria ook met The Blue Butcher burger. Deze vleesvrije burger heeft, volgens Kwalitaria , de smaak en de bite die je van de Kwalitaria burgers gewend bent. De vegetarische burger is vanaf 9 maart verkrijgbaar.

Bron: @FoodClicks

De drie nieuwe hamburgers van Kwalitaria

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht


Kwalitaria’s pop-up store Vegataria sluit de deuren

Formulenieuws - Vegataria, het volledige vegetarische cafetaria van Kwalitaria, sluit per 1 december de deuren. De pop-upstore in Groningen, die sinds afgelopen zomer open was, kende het assortiment van een Kwalitaria maar dan 100% vegetarisch. De ‘vega snack stek’, zoals Vegataria zichzelf presenteerde, werd positief ontvangen, maar kende toch onvoldoende klanten.

Lees bericht

Kwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar

Formulenieuws - Kwalitaria Prinsenland uit Rotterdam mag zich een jaar lang Kwalitaria van het Jaar noemen. Na beoordelingen van een vakjury, mystery visits en een stemronde, werd tijdens de jaarlijkse Ondernemersdag van de cafetariaformule de winnende vestiging van 2023 bekend gemaakt. Trotse ondernemer Gianmarco Tutone nam de gouden bezorgfiets en wisseltrofee in ontvangst.

Lees bericht




Kwalitaria opent vega pop-up store in Groningen

Formulenieuws – Vegataria dat is de naam van de eerste Kwalitaria, maar dan 100% vegetarisch. Deze eerste vegetarische pop-up store opent naar verwachting in juli in Groningen. Het cafetaria presenteert zichzelf als ‘Jouw nieuwe vega snack stek’.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid