Kwalitaria lanceert drie nieuwe burgers en een veganburger


Formulenieuws - Cafetariaketen Kwalitaria zet drie nieuwe burgers op de menukaart, te weten The Queen met malse kip en krokante uienringen, The French Delight met MRIJ-rundvlees en romige brie en de Italian Tomeato met een vegetarische burger gemaakt van tomaat. Inspelend op de Nationale Week Zonder Vlees worden de bestaande burgers in die week ook in een vegetarische variant aangeboden.

Brand manager Maaike Huibers van Kwalitaria: “We vinden het belangrijk om onze bestaande concepten regelmatig onder de loep te nemen”. Door het assortiment regelmatig te vernieuwen wil de cafetariaketen inspelen op veranderingen, maar ook de gasten verrassen.

Aan het vernieuwen van het burgerconcept is wel wat tijd voorafgegaan. Huibers: “De nieuwe burgers zijn eerst uitgebreid getest in een aantal vestigingen, voordat we de recepturen definitief hebben gemaakt.” De nieuwe burgers zijn vanaf maart verkrijgbaar bij alle ruim 130 Kwalitaria vestigingen.

Vegetarische burger

Speciaal voor de Nationale Week Zonder Vlees, die plaatsvindt van 9 t/m 15 maart, komt Kwalitaria ook met The Blue Butcher burger. Deze vleesvrije burger heeft, volgens Kwalitaria , de smaak en de bite die je van de Kwalitaria burgers gewend bent. De vegetarische burger is vanaf 9 maart verkrijgbaar.

Bron: @FoodClicks

De drie nieuwe hamburgers van Kwalitaria

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Kwalitaria opent vestiging in Zeist

Fastservice – Midden in coronatijd een vestiging openen, de ondernemers Cau en Tuyen van Nguyen doen het. Woensdag 6 mei opende zij de deuren van Kwalitaria De Clomp in het gelijknamige winkelcentrum in Zeist. Vooralsnog alleen met afhalen en bezorgen, want het zitgedeelte is nog gesloten.

Lees bericht

Kwalitaria en Délifrance starten kaartenactie tegen eenzaamheid

Formulenieuws - Kwalitaria en Délifrance starten gezamenlijk een kaartenactie tegen eenzaamheid. Met deze actie hopen de fastservice- en broodformules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Bovendien blijken Nederlanders zich volgens de vandaag gepresenteerde CBS-cijfers sowieso al eenzaam te voelen.

Lees bericht
FEBO Marktplein in Hoofddorp beste FEBO 2019

Formulenieuws – Cafetariaketen FEBO maakt op 20 januari 2020 in restaurant Mama Kelly in het Olympisch Stadion bekend wie de ‘Beste FEBO van het Jaar 2019’ is: het werd de FEBO vestiging in het centrum van Hoofddorp op het Marktplein. De competitie wordt jaarlijks gehouden. Dit jaar werd de winnaar gekozen uit 74 franchisevestigingen van FEBO. Bij de verkiezing wordt gekeken naar criteria zoals inkoop...

Lees bericht

McDonald’s Canada breidt test met vegaburger uit

Buitenland - McDonald’s gaat in Canada de test met de Beyond Meat-vegaburger verder uitbreiden. De vegaburger wordt straks niet meer in 28 restaurants aangeboden, maar in 52. De vegaburger wordt in de restaurants aangeboden als P.L.T.-burger wat staat voor plant, lattuce en tomato. De woorden zijn een verwijzing naar de populaire BLT-sandwich (bacon, lettuce, tomato, red.) De uitbreiding...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid