Kwalitaria lanceert drie nieuwe burgers en een veganburger


Formulenieuws - Cafetariaketen Kwalitaria zet drie nieuwe burgers op de menukaart, te weten The Queen met malse kip en krokante uienringen, The French Delight met MRIJ-rundvlees en romige brie en de Italian Tomeato met een vegetarische burger gemaakt van tomaat. Inspelend op de Nationale Week Zonder Vlees worden de bestaande burgers in die week ook in een vegetarische variant aangeboden.

Brand manager Maaike Huibers van Kwalitaria: “We vinden het belangrijk om onze bestaande concepten regelmatig onder de loep te nemen”. Door het assortiment regelmatig te vernieuwen wil de cafetariaketen inspelen op veranderingen, maar ook de gasten verrassen.

Aan het vernieuwen van het burgerconcept is wel wat tijd voorafgegaan. Huibers: “De nieuwe burgers zijn eerst uitgebreid getest in een aantal vestigingen, voordat we de recepturen definitief hebben gemaakt.” De nieuwe burgers zijn vanaf maart verkrijgbaar bij alle ruim 130 Kwalitaria vestigingen.

Vegetarische burger

Speciaal voor de Nationale Week Zonder Vlees, die plaatsvindt van 9 t/m 15 maart, komt Kwalitaria ook met The Blue Butcher burger. Deze vleesvrije burger heeft, volgens Kwalitaria , de smaak en de bite die je van de Kwalitaria burgers gewend bent. De vegetarische burger is vanaf 9 maart verkrijgbaar.

Bron: @FoodClicks

De drie nieuwe hamburgers van Kwalitaria

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Délifrance Vlissingen integreert Kwalitaria voor take away & delivery

Formulenieuws  – Wie trek heeft in een burger, snack of frietje kan vanaf nu bij Délifrance in het centrum van Vlissingen terecht. Sinds vorige week is de cafetariaformule Kwalitaria namelijk geïntegreerd in de broodjeszaak. Door beide formats te combineren hoopt eigenaar Werner van Damme en zijn partner Jorden Kolditz een breder publiek aan te spreken.

Lees bericht


Van Loon Group start nieuw bedrijf No Meat Today Company

Vleesvervangers – Van Loon Group start een nieuw bedrijf dat volledig is gericht op de productie van vleesvervangers,. Het bedrijf No Meat Today Company gaat verdere expansie realiseren in het vleesvervangerssegment met de grondstof FiberFort™ en zal zich daarnaast bezig houden met de ontwikkeling en productie van een breed scala aan non meat producten.

Lees bericht

Vierde editie Nationale Week Zonder Vlees van start

Actieweek – Vandaag gaat de vierde editie van de Nationale Week Zonder Vlees van start. Tijdens deze campagne wordt Nederland bewust gemaakt van de positieve impact van minder vlees eten, en ervaren zij hoe gemakkelijk dit kan zijn. Het animo van partners en andere organisaties is onverminderd groot. Naast vele Nederlanders, supermarkten en producenten, sluiten ook scholen, pompstations, studentenverenigingen en ministeries...

Lees bericht

Nauta plaatst bij zijn derde Kwalitaria de keuken achterin

Cafetaria’s - Drie Kwalitaria’s heeft cafetariaondernemer René Nauta nu. Maar met de opening van zijn locatie in Bodegraven is toch iets bijzonders aan de hand; de kenmerkende vitrine is achterwege gelaten en de bakwand in de keuken achterin is een beetje uit het zicht geïnstalleerd. Handiger met bezorgen en meer rust in de zaak.

Lees bericht


FEBO opent nieuwe vestiging met infinity muur

Formulenieuws - Snackketen en familiebedrijf FEBO heeft donderdag aan de Rozengracht in Amsterdam de eerste infinity automatiek geopend. De muur is een bezienswaardigheid op zich, omdat de ‘trekautomatiek’, waarom FEBO bekend staat,  in deze uitvoering voorzien is van een enorme hoeveelheid verlichte ruitjes en spiegels.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid