Kwalitaria lanceert drie nieuwe burgers en een veganburger


Formulenieuws - Cafetariaketen Kwalitaria zet drie nieuwe burgers op de menukaart, te weten The Queen met malse kip en krokante uienringen, The French Delight met MRIJ-rundvlees en romige brie en de Italian Tomeato met een vegetarische burger gemaakt van tomaat. Inspelend op de Nationale Week Zonder Vlees worden de bestaande burgers in die week ook in een vegetarische variant aangeboden.

Brand manager Maaike Huibers van Kwalitaria: “We vinden het belangrijk om onze bestaande concepten regelmatig onder de loep te nemen”. Door het assortiment regelmatig te vernieuwen wil de cafetariaketen inspelen op veranderingen, maar ook de gasten verrassen.

Aan het vernieuwen van het burgerconcept is wel wat tijd voorafgegaan. Huibers: “De nieuwe burgers zijn eerst uitgebreid getest in een aantal vestigingen, voordat we de recepturen definitief hebben gemaakt.” De nieuwe burgers zijn vanaf maart verkrijgbaar bij alle ruim 130 Kwalitaria vestigingen.

Vegetarische burger

Speciaal voor de Nationale Week Zonder Vlees, die plaatsvindt van 9 t/m 15 maart, komt Kwalitaria ook met The Blue Butcher burger. Deze vleesvrije burger heeft, volgens Kwalitaria , de smaak en de bite die je van de Kwalitaria burgers gewend bent. De vegetarische burger is vanaf 9 maart verkrijgbaar.

Bron: @FoodClicks

De drie nieuwe hamburgers van Kwalitaria

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsJonge ondernemer opent Kwalitaria Beren in Groningen

Formulenieuws – Voor de jonge ondernemer Sije Veenstra (26) is zijn droom, een eigen cafetaria, uitgekomen. Woensdag opende hij de deuren van Kwalitaria Beren in Groningen. Na een grote verbouwing staan hij met zijn team klaar om alle buurtbewoners te bedienen.

Lees bericht

‘Viswinkel’ in Dokkum wordt Kwalitaria De Leckerbeck

Formulenieuws – Winkel De Leckerbeck is al lange tijd een begrip in de Friese plaats, maar na 15 jaar hielden de bestaande ondernemers ermee op. Het ondernemersechtpaar Gerard en Marijke Dijkstra zag mogelijkheden en vormde de zaak om naar een Kwalitaria en breidde het assortiment uit met onder andere burgers, maaltijden en belegde broodjes.

Lees bericht

Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees berichtKwalitaria sluit 2021 af met 2 nieuwe vestigingen

Formulenieuws –Op de valreep van 2021 opent cafetariaformule Kwalitaria nog twee nieuwe winkels. Met de nieuwe vestigingen in Apeldoorn en Utrecht komt de teller op tien nieuw geopende locaties in het afgelopen jaar te staan. Maar ook voor volgend jaar blijft de formule groeiambities houden.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid