La Place breidt thuisbezorging uit met Uber Eats


Naast Thuisbezorgd gaat La Place nu ook met Uber Eats samenwerken

Formulenieuws – Na Thuisbezorgd.nl gaat La Place de thuisbezorging verder uitbreiden met Uber Eats. Voortaan is het mogelijk om alle producten en gerechten van La Place via het online bestelplatform Ubereats.com of de Uber Eats-app thuisbezorgd te krijgen.

Door deze samenwerking met Uber Eats wordt de thuisbezorgservice van La Place uitgebreid van drie naar acht steden. De bezorgservice is toegankelijk voor de mensen die wonen en werken in de omgeving van Den Bosch Arena, Eindhoven Piazza, Rotterdam Alexandrium, Rotterdam Forum, Amsterdam Kalverstraat, Den Haag CS, Nijmegen en Bergen op Zoom De Parade.

Gemak

Met de uitbreiding van haar thuisbezorging speelt La Place in op de behoefte van de consument aan snelheid en gemak. Met Thuisbezorgd.nl. startte de restaurantketen vorig jaar.

Bron: La Place/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsValora Food Service Duitsland vergroot slagkracht management

Benoeming –  Valora Food Service Duitsland, het moederbedrijf van onder andere de BackWerk-formule, breidt het management uit met twee nieuwe leden. Dick de Vilder treedt toe en krijgt de algehele verantwoordelijkheid voor de BackWerk formule en Angelo Mans zal verantwoordelijk worden voor alle product gerelateerde zaken, van productontwikkeling tot supply chain management.

Lees bericht


Ghost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht


SPAR laat boodschappen via thuisbezorgd bezorgen

Formulenieuws - SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, starten pilot om nu ook boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Het gaat om een assortiment van zo’n 1000 geselecteerde producten, waaronder brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid