La Place lanceert bezorgservice met Thuisbezorgd


Ook La Place is actief met thuisbezorging

Formulenieuws - La Place lanceert vandaag de La Place bezorgservice. Via online bestelplatform Thuisbezorgd.nl is het voortaan op drie plaatsen mogelijk om de broodjes en sappen thuisbezorgd te krijgen. Het gaat vooralsnog om de locaties ’s-Hertogenbosch Arena, Eindhoven Piazza en Rotterdam Alexandrium.

De bezorgservice is bedoeld voor de mensen die in een straal van drie kilometer rondom de locaties wonen of werken. Door online of via de app de bestelling te plaatsen op Thuisbezorgd.nl, wordt het mogelijk om de La Place favorieten tot aan de voordeur te ontvangen. Hiermee speelt La Place in op de verwachting van de consument van snelheid en gemak.

Nieuwkomers

Tot het online menu behoren de La Place favorieten, zoals de focaccia met tonijnsalade, een baguette kruidenroomkaas, de cinnamon roll en versgeperst sap. Verder wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe producten, zoals een maaltijdsalade van boerenkool met zoete aardappel, geitenkaas en pecannoten. Naast broodjes, soepen en salades, staan ook zoete lekkernijen op het menu, zoals chocolade en Tarte Sablées. Alle producten worden vers bereid in de eigen keukens van La Place.

De mogelijkheid om de maaltijden van La Place aan huis te krijgen, sluit naadloos aan bij de toekomstvisie van het horecamerk, zegt Alice Theunissen, de nieuwe Managing Director van La Place: “Op veel plekken werkten we al met La Place Mobile Order, waarmee het mogelijk is om snel en gemakkelijk een bestelling door te geven en af te halen bij een locatie. Uiteraard streven wij ernaar om deze service op andere locaties ook snel aan te bieden.”

Bron: La Place/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht

Minder bestellingen, maar beter resultaat bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst - Minder bestellingen, maar toch een beter resultaat. Dat is de kern van de jaarcijfers van moederbedrijf Just Eat Takeaway van het Nederlandse Thuisbezorgd. Het betere resultaat werd vooral geboekt omdat ondernemers meer betaalden aan de maaltijdenbezorgdienst. Het bedrijf wist te melden dat het operationeel resultaat in 2023 naar 324 miljoen euro steeg.

Lees bericht

Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht


Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht

Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid