La Place lanceert bezorgservice met Thuisbezorgd


Ook La Place is actief met thuisbezorging

Formulenieuws - La Place lanceert vandaag de La Place bezorgservice. Via online bestelplatform Thuisbezorgd.nl is het voortaan op drie plaatsen mogelijk om de broodjes en sappen thuisbezorgd te krijgen. Het gaat vooralsnog om de locaties ’s-Hertogenbosch Arena, Eindhoven Piazza en Rotterdam Alexandrium.

De bezorgservice is bedoeld voor de mensen die in een straal van drie kilometer rondom de locaties wonen of werken. Door online of via de app de bestelling te plaatsen op Thuisbezorgd.nl, wordt het mogelijk om de La Place favorieten tot aan de voordeur te ontvangen. Hiermee speelt La Place in op de verwachting van de consument van snelheid en gemak.

Nieuwkomers

Tot het online menu behoren de La Place favorieten, zoals de focaccia met tonijnsalade, een baguette kruidenroomkaas, de cinnamon roll en versgeperst sap. Verder wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe producten, zoals een maaltijdsalade van boerenkool met zoete aardappel, geitenkaas en pecannoten. Naast broodjes, soepen en salades, staan ook zoete lekkernijen op het menu, zoals chocolade en Tarte Sablées. Alle producten worden vers bereid in de eigen keukens van La Place.

De mogelijkheid om de maaltijden van La Place aan huis te krijgen, sluit naadloos aan bij de toekomstvisie van het horecamerk, zegt Alice Theunissen, de nieuwe Managing Director van La Place: “Op veel plekken werkten we al met La Place Mobile Order, waarmee het mogelijk is om snel en gemakkelijk een bestelling door te geven en af te halen bij een locatie. Uiteraard streven wij ernaar om deze service op andere locaties ook snel aan te bieden.”

Bron: La Place/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsValora Food Service Duitsland vergroot slagkracht management

Benoeming –  Valora Food Service Duitsland, het moederbedrijf van onder andere de BackWerk-formule, breidt het management uit met twee nieuwe leden. Dick de Vilder treedt toe en krijgt de algehele verantwoordelijkheid voor de BackWerk formule en Angelo Mans zal verantwoordelijk worden voor alle product gerelateerde zaken, van productontwikkeling tot supply chain management.

Lees bericht

Ghost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht

SPAR laat boodschappen via thuisbezorgd bezorgen

Formulenieuws - SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, starten pilot om nu ook boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Het gaat om een assortiment van zo’n 1000 geselecteerde producten, waaronder brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Lees bericht


La Place breidt thuisbezorging uit met Uber Eats

Formulenieuws – Na Thuisbezorgd.nl gaat La Place de thuisbezorging verder uitbreiden met Uber Eats. Voortaan is het mogelijk om alle producten en gerechten van La Place via het online bestelplatform Ubereats.com of de Uber Eats-app thuisbezorgd te krijgen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid