Letteke van der Kruk nieuwe directeur SWO de Splinter


Letteke van der Kruk is blij met de samenwerking met Sligro en wil gezamenlijk toekomstvisie uitwerken

Benoeming - Letteke van der Kruk is per 5 juli 2021 aangesteld als de nieuwe directeur van SWO de Splinter, de inkooporganisatie van bijna 200 tankstationondernemers. Zij volgt in die functie Eric van Voorthuizen op, die om persoonlijke redenen zijn functie heeft neergelegd.

Letteke van der Kruk heeft diverse managementfuncties bekleed in de petrolsector. Zij is begonnen bij ContrAll en heeft vervolgens diverse functies vervuld bij Shell. Afgelopen jaren was zij werkzaam bij TotalEnergies in de functie van Dealer Manager.

Van der Kruk neemt de taken van Van Voorthuizen over in een uitdagende tijd. De mobiliteitsbranche is volop in beweging en de gevolgen van corona zijn nog niet geheel duidelijk. Wel is duidelijk dat de functie van het tankstation verandert. Van der Kruk: “De shop krijgt meer een centrale functie waar de gast voor meerdere doeleinden terecht kan en beleving ervaart. Het is daarom van essentieel belang dat de ondernemers hier optimaal in ondersteund worden en van collectieve voordelen kunnen genieten. Daar is Splinter voor opgericht. Ik vind het dan ook geweldig dat ik tankstation ondernemers nog meer kan volgen in de energietransitie en een bijdrage kan leveren aan het exploiteren van een toekomstbestendig station”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht

Circle K zet laatste puntjes op de I op station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de deze week de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Op dit moment worden de laatste pintjes op de I gezet. Zo wordt er onder andere nog een beeldbepalende 8-deurs drinkcooler in de locatie geplaatst.

Lees bericht

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht


Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht

Eerste drie Nederlandse Circle K-locaties zijn bepaald

Tankstation - Onlangs werd de eerste volledige hernieuwde shop van Circle K in Duitsland geopend. De locatie in Berlijn vormde het startschot voor de ombouw van de bijna 1200 vestigingen in Duitsland en zo’n 400 locaties in Nederland. Cirkel K Nederland laat weten dat de eerste drie TotalEnergies locaties in Nederland die voorzien worden van het Cirkel K- shopconcept inmiddels zijn...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid