Lightspeed brengt uitbreidingsmodule Order Anywhere


Order Anywhere is een online bestelplatform waarmee gasten zowel in restaurants als voor afhaal contactloos bestellingen kunnen doen en betalen, met behulp van QR-codes en online menu’s. / Foto bij: Lightspeed

Introductie - Om de toenemende digitalisering van de Nederlandse horecasector verder te ondersteunen, heeft Lightspeed, het ondernemingsplatform, een nieuwe uitbreidingsmodule voor Lightspeed Restaurant gelanceerd: Order Anywhere. Bestellingen en betalingen in restaurants en voor afhaal zitten nu in één systeem

Order Anywhere is een online bestelplatform waarmee gasten zowel in restaurants als voor afhaal contactloos bestellingen kunnen doen en betalen, met behulp van QR-codes en online menu’s. Het bestelplatform is ontwikkeld om de workflow van horecazaken te optimaliseren en de werkdruk op het bedienend personeel in de sector te verlichten. De add-on werkt daarnaast ook zonder extra hardware of commissies aan derden.

Met Order Anywhere kunnen horecaondernemers eenvoudig verschillende digitale menu’s aanmaken en aanpassen voor één of meerdere locaties of doeleinden. Gasten kunnen in het restaurant of vanuit huis deze menu’s raadplegen door met hun smartphone een QR-code te scannen of via de bestelpagina van het restaurant om vervolgens hun bestelling te plaatsen. Bovendien integreert Order Anywhere naadloos met het Lightspeed Restaurant kassasysteem en haar geïntegreerde betaaloplossing, Lightspeed Payments. Payments werkt volgens hetzelfde principe als Order Anywhere en bundelt zowel betalingen ter plaatse als online samen in één systeem. Hierdoor komen alle online bestellingen en betalingen – ongeacht waar gasten zich bevinden – binnen op één centraal platform.

Bron: Lightspeed/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Voorschot bij reservering zorgt voor onbegrip bij horecagast

Onderzoek – Ruim twee op vijf (44%) Nederlanders begrijpt niet waarom ze een aanbetaling moeten doen bij het plaatsen van een online reservering voor een restaurant. Dit blijkt uit onderzoek van kassa- en betaalplatform Lightspeed. Steeds meer horecazaken vragen gasten een voorschot te betalen als maatregel tegen het stijgende aantal no-shows.

Lees bericht


The Sunny Burger Co. wint Lightspeed Award

Verkiezing – Vegan burger bar The Sunny Burger Co., gevestigd in Amsterdam en voorheen bekend als Miami Burger, heeft recent de Lightspeed Hospitality Award 2023 gewonnen. De prijs vormde een bekroning op de metamorfose die de vegan burger bar heeft ondergaan.

Lees bericht
‘Helft minder gasten bij geen pin-mogelijkheid’

Horeca – Horecazaken die geen mogelijkheid hebben om te betalen met de pinpas kunnen tot de helft van hun klandizie mislopen. Dat blijkt uit onderzoek gedaan in opdracht van Lightspeed. De pinas is verreweg het meest favoriete betaalmiddel;  85 procent van de Nederlanders betaalt in een horecazaak het liefst met pin.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid