Lipton Ice Tea bezorgt gratis picknicks via Uber Eats


Actie – Lipton Ice Tea bezorgt vandaag samen met Uber Eats volle picknickboxen, zodat het ook in het park aan niets ontbreekt. De actie maakt onderdeel uit van de ‘Share Some Sunshine’ campagne.

De Lipton’s Sunny Picknickbox - voorzien van kleed, spelletjes en lekkers - is in beperkte oplage beschikbaar en alleen vandaag te bestellen in Amsterdam. ‘We zijn heel enthousiast dat we via Uber Eats kunnen trakteren op een zomerse picknick vol met lekkers,’ zegt Wu-Ping Kusters, Brand Manager bij Lipton Ice Tea. ‘Zeker nu we door alle versoepelingen de mooie momenten met vrienden en familie weer kunnen delen; iets waar we na deze tijden wel aan toe zijn. Met de picknickbox willen we iedereen inspireren om elkaar op te zoeken met dit mooie weer en lol te maken met elkaar. Laten we daar extra van genieten deze zomer.’

Locaties waar kan worden bezorgd zijn onder andere Vondelpark, Oosterpark, Beatrixpark, Museumplein, Sarphatipark, Weesperzijde.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Heineken hoofdsponsor van Amsterdam jubileumjaar

Sponsoring – De Amsterdamse bierbrouwer Heineken wordt officieel hoofdsponsor van het Amsterdam 750 jubileumjaar. Om de samenwerking te vieren, hieven burgemeester van Amsterdam Femke Halsema en Heineken CEO Dolf van den Brink in de oude bestuurskamer van de bierbrouwer aan het Tweede Weteringplantsoen in Amsterdam het glas.

Lees bericht




RIJKS na ingrijpende verbouwing weer open

Horeca - Na een ingrijpende renovatie opent RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum, opnieuw haar deuren aan het Museumplein. “Na bijna 10 jaar werd het tijd voor de next step. In het nieuwe RIJKS hebben we meegenomen wat we hebben geleerd in de afgelopen jaren. We zijn de verbeterde versie van onszelf geworden,” aldus Executive Chef Joris Bijdendijk namens zijn team.

Lees bericht


Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht

Voortaan boodschappen doen bij Spar met Uber Eats

Formulenieuws - Spar Nederland en Uber Eats gaan samenwerken. Vanaf woensdag kunnen klanten via de Uber Eats app hun dagelijkse boodschappen en gemaksproducten bestellen bij 20 Spar winkels verspreid door Nederland. Gebruikers van de app kunnen bij deze winkels kiezen uit meer dan 900 artikelen, waaronder ook foodservice producten. Het aantal producten en winkels wordt in de komende weken verder uitgebreid.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid