Locaties Five Guys in Tilburg en Rotterdam permanent dicht


Five Guys in Den Haag

Formulenieuws – De hamburgerzaken van Five Guys in Tilburg en Rotterdam Alexandrium Mall gaan definitief dicht. Dat meldt het Brabants Dagblad na contact te hebben gehad met Five Guys Nederland. Volgens een reactie heeft Five Guys door de coronacrisis besloten het aantal vestigingen in te perken om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

De locaties zijn allemaal eigendom van Five Guys Nederland en waren al gesloten als gevolg van de coronamaatregelen. Maar de locaties gaan nu definitief niet meer open. Volgens planning zouden er circa twintig Five Guys-locaties worden geopend in heel Nederland.

De zaken die nu worden gesloten zijn niet lang open geweest. De locatie in Tilburg zat er sinds eind 2018 en ook de twee Rotterdamse vestigingen werden in dat jaar kort na elkaar geopend. Nog tijdens de opstart van de eerste Five Guys-locatie in het Rotterdamse Alexandrium Mall werd de locatie in het centrum van Rotterdam aangekondigd. Alle locaties kenden in de eerste periode een enorme toeloop. Op social media werd elke locatie meer dan warm ontvangen. Mede door het feit dat de formule in Amerika meerdere keren was uitgeroepen tot beste hamburgerketen van het land. De locatie aan het Stadhuisplein in Rotterdam blijft wel open.

Bron: BD/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Bubble tea en bagels groeien in populariteit bij Deliveroo

Analyse - Bezorgdienst Deliveroo heeft de besteldata bekeken van de lockdown om te analyseren wat de thuiszittende Nederlander bestelde in die periode. Naast populiare gerechten als pizza’s en hamburgers, blijken dat vooral dorstlessers te zijn als Bubble tea en bagels als ontbijtproduct.

Lees bericht

Burger King krijgt nieuwe merkidentiteit

Formulenieuws – Burger King heeft voor het eerst in 20 jaar een volledige rebranding ondergaan. Voor de nieuwe visuele identiteit is gekozen omdat het merk de ambitie heeft om het gehele assortiment aan te bieden zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. De komende periode wordt de nieuwe identiteit zichtbaar in de restaurants en in de uitingen.

Lees bericht


McDonald’s laat in prototype locatie het ‘nieuwe werken’ zien

Fastservice – McDonald’s heeft een prototype locatie neergezet als oplossing voor het nieuwe werken. Twee nieuwe elementen zijn aangebracht: Take Out en Dine In. De komende tijd wil de hamburgerketen samen met de franchisers kijken of er verbeteringen zijn aan te brengen. Ook medewerkers kunnen in een videclip alvast bekijken hoe er straks rekening kan worden gehouden met elkaar en...

Lees bericht

Burgermaaltijd en pizza’s voor daklozen

Kerstactie – Met de kerstdagen wil je niet hebben dat er mensen iets te kort komen, vandaar dat er extra zorg is voor de kwetsbaren. Reden voor de BurgerBar groep om burgermaaltijden te verstrekken aan dak- en thuislozen. Eerder deze week gaf pizzaketen Papa John’s pizza’s weg aan de dak- en thuislozen van de Amsterdamse opvang De Regenboog. Op...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid