Lowietje Bloemendaal wordt restaurant Blosh


Restaurant Blosh ligt op een hoge duin naast het uitkijkpunt ‘Kopje van Bloemendaal’ / Foto bij: Adhoc Horecamakelaars

Horeca - Het is een pracht locatie zo op een hoge duin naast het uitkijkpunt ‘Kopje van Bloemendaal’. Onderneemster Ingrid Van Dam wist de hand te leggen op het pand en zij opende begin januari dit jaar haar restaurant Blosh.

De locatie is al meer dan 50 jaar een favoriete plek voor fietsers, wandelaars en andere recreanten. Maar ook de Bloemendalers zelf weten het restaurant met terras met regelmaat te vinden, laat Adhoc Horecamakelaars weten, die bemiddelde in de verkoop van het horecabedrijf. Blosh richt zich op de lunch, diner en borrel, maar is beschikbaar voor bruiloften, feesten en partijen.

Bron: Adhoc Horecamakelaars/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid