Lumen Hotel & Events in Zwolle kiest voor Bidfood


V.l.n.r.: Chris Lindeboom, chef-kok Julian Kamp, Vincent ten Kate en Patrick Bruins / Foto bij: Lumen Hotel & Events

Samenwerking – Lumen Hotel & Events in Zwolle gaat een  samenwerking aan met Bidfood Nederland. De komende twee jaar zal Bidfood het volledige assortiment bedrijfsrestauratieve voorzieningen leveren.

Met een viersterrenhotel, congres- en event center en toprestaurant onder één dak is Lumen de een belangrijke  ontmoetingsplek voor Zwolle en haar regio. Directeur Chris Lindeboom is verheugd over de samenwerking. “De hoge kwaliteit producten, het functionele bestelsysteem en de persoonlijke aanpak van Bidfood spreekt ons aan. We willen elkaar scherp houden op innoverende thema’s en de kosten onder controle houden”, aldus Lindeboom. Ook bij Bidfood wordt uitgekeken naar de samenwerking met Lumen. “We zijn enorm trots als nieuwe foodpartner van Lumen Hotels & Events”,  aldus Vincent ten Kate van Bidfood Nederland.

Bron: Lumen/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid