Marloes van der Have CSR manager Sodexo


Marloes van der Have / Foto bij: Sodexo

Benoeming - Marloes van der Have is begin dit jaar aangesteld als Corporate Social Responsibility Manager bij Sodexo. In deze rol leidt ze het CSR-programma in Nederland waarbij ze invulling geeft aan Better Tomorrow, Sodexo’s wereldwijde programma gericht op duurzaamheid, gezondheid en sociale impact.

Marloes van der Have: “Ik zie er ontzettend naar uit om samen met collega’s verder invulling te geven aan de wereldwijde duurzame ambities van Sodexo in Nederland. Als facilitair dienstverlener vervult Sodexo een sleutelrol om samen met haar klanten en ketenpartners de duurzame transitie te versnellen. Ik zal me daarbij vooral richten op duurzaam energiemanagement, circulair afvalbeheer, het creëren van een inclusieve werkomgeving en het verminderen van voedselverspilling in onze restaurants.”

Bron: Sodexo

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht


Sodexo zet koffiekopjes in gemaakt van koffieafval

Catering – Coffee Based en Sodexo introduceren een innovatieve herbruikbare koffiebeker gemaakt uit koffieafval. De circulaire koffiebeker is gemaakt met Nederlandse koffievliesjes, die vrijkomen bij het branden van koffiebonen én volledig gemaakt van plantaardige materialen.

Lees bericht




Cateringsector gaat voedselverspilling in kaart brengen

Catering – Elf ondernemingen in de cateringsector en twee brancheverenigingen hebben gezamenlijk besloten werk te gaan maken van voedselverspilling en starten met het in kaart brengen van de hoeveelheid voedsel dat wordt verspild. Het gaat om alle sectoren waarin de cateraars actief zijn, dus bedrijfskantines, zorginstellingen en schoolkantines.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid