Maxxium Nederland introduceert Licor 43 Chocolate


Dranken - Maxxium Nederland distribueert het merk Licor 43, dat dit najaar met  Licor 43 Chocolate komt. De eerste innovatie in een serie van nieuwe flavour Limited Editions. De smaak van Licor 43 Original wordt in de Chocolate-variant gecombineerd met kwalitatieve chocolade van 100% duurzaam geproduceerde cacao.

Licor 43 Chocolate is geïnspireerd door de historie van chocolade. Na de ontdekking van cacaobonen in de 16e eeuw in Mexico, werden ze via Spanje voor het eerst naar Europa gebracht. Sindsdien begon de populariteit van chocolade te stijgen. Zo werden in de jaren tachtig en negentig in Spanje ook cocktails van Licor 43 en chocolade een populaire combinatie. Met de nieuwe Limited Edition likeur Chocolate brengt Licor 43 de nostalgische smaak van de chocoladecocktail terug naar een likeur in één fles. Ries Bokken, Senior Brand Manager Maxxium: ‘Het is voor ons belangrijk om altijd te blijven innoveren, juist als grootste likeurmerk in Nederland.’Licor 43 Chocolate wordt op kamertemperatuur of on the rocks geserveerd.

Maxxium

Maxxium Nederland B.V. is de marketing-, verkoop- en distributieorganisatie van diverse drankenmerken in verschillende gedistilleerd categorieën en champagne. Het portfolio van Maxxium Nederland bestaat uit vele marktleidende merken zoals Bols Amsterdam,The Famous Grouse, Licor 43, Lolea, Villa Massa, Jägermeister, Hendrick’s Gin, Piper-Heidsieck en Passoã.

Bron: Maxxium

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BBB gaat samenwerking aan met whisky- en spiritsfestival

Beurzen - Het whisky- en spiritsfestival, The Spirit of Maastricht, gaat een nauwe samenwerking aan met horecavakbeurs BBB Maastricht. De samenwerking zorgt er voor dat het festival zich voor het eerst zal richten op de zakelijke markt. Het evenement vindt plaats in Complex Maastricht van zondag 27 en maandag 28 oktober. Tijdens het tweedaagse evenement zijn op de eerste dag de consumenten...

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid