McDonald’s sluit honderdste restaurant aan op McDelivery


Formulenieuws - McDonald’s sluit vandaag met restaurant Amersfoort Noord het honderdste restaurant in Nederland aan op de bezorgdienst McDelivery. De service van de hamburgerketen is inmiddels in 42 Nederlandse steden beschikbaar.

McDonald’s startte in de zomer van 2017 met de bezorgservice. Aanvankelijk alleen met UberEats, later ook met Thuisbezorgd. Sommige McDonald’s-restaurants hebben daarnaast ook eigen bezorgers in dienst. Sindsdien is de service – mede ook door corona - hard gegroeid. Ook in 2021 blijft McDelivery een van de belangrijkste groeidrijvers voor McDonald’s, zo laat het bedrijf weten.

Annemarie Swijtink, Director Marketing, Communicatie en Insights bij McDonald’s over de mijlpaal van het honderdste restaurant dat met bezorging start: “De bezorgmarkt geldt al lange tijd als een groeimarkt. Onze gasten waarderen deze service enorm. We hebben samen met onze franchisenemers, onze crew en bezorgpartners de afgelopen jaren hard gewerkt om zoveel mogelijk gasten deze mogelijkheid te bieden.”

Steeds meer mensen maken gebruik van McDelivery. Per week worden er 60.000 bestellingen gedaan via deze bezorgdienst. Topfavoriet  is de BigMac.  In 2020 worden er maar liefst een half miljoen van deze hamburgers bezorgd. Ook de Chicken McNuggets zijn geliefd via McDelivery, deze staan op een tweede plek als favoriete bestelling om te laten bezorgen. In principe worden alle producten binnen 10 minuten bezorgd.

Wereldwijd is McDelivery beschikbaar in meer dan 19.000 restaurants.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsIn steeds meer steden McDelivery

Formulenieuws – Het laten thuisbezorgen van Happy Meals en Big Macs kan in steeds meer steden. Onlangs is weer een groot aantal McDonald’s restaurants aangesloten op de netwerken van Uber Eats en Thuisbezorgd.nl.

Lees bericht

Uber Eats breidt uit met vijf nieuwe bezorgsteden

Bezorgdienst – Uber Eats breidt uit in Nederland en is vanaf vandaag beschikbaar in Leeuwarden, Nieuwegein, Den Helder, Alphen a/d Rijn en Gouda. De keuze voor deze steden is gebaseerd op data die duidelijk maakt dat er in deze steden veel interesse is in de bezorg-app.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid