Meer favorieten producten van Chantal Janzen bij Flink


Flitsbezorging – De koffie was er al, maar breiden &C en Flink het assortiment met Chantal’s favorieten fors uit. Er wordt aan de koffie juices, smoothies, powershots en chocolade toegevoegd.

Presentatrice en zangeres Chantal Janzen heeft samen met Flink een lijst met favorieten producten samengesteld. De koffie was er al, nu komen daar chocolade om je vingers bij af te likken en juices, shots en smoothies voor nog meer energie bij. ‘Koffie, chocolade, lekkere sapjes. Drie dingen waar ik altijd heel blij van wordt en mijn drukke (werk)dagen nóg beter maken,’ zegt Chantal. Het &C Juices-assortiment bestaat uit twee powershots (gember en vitamine C), 3 soorten juices (sinaasappelsap, sinaasappel/mango/passievrucht en appel/zoete peer/framboos) en twee smoothies (aardbei en sinaasappel). Op elke verpakking zit een QR-code die je kunt scannen om work-outvideo's van Fit by Gilly - de trainer van de sterren - te zien.

Drie smaken

De &C Chocolade is beschikbaar in drie verschillende smaken: melkchocolade, melkchocolade hazelnoot pistache crunch en witte chocolade zeezout karamel cheesecake. Bij elke reep vind je een sexy verhaal van &C columnist Anna Karolina.

De juices, smoothies, powershots en chocolade in verschillende smaken zijn vanaf 19 september exclusief bij Flink te bestellen.

Bron: Flink/@FoodClicks

Overleg met buren en gemeente Amsterdam leidt tot nieuwe locatie voor Flink in Amsterdam-West

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht

Flink, Zorgboodschap en Leef3 gaan senioren helpen in Amersfoort

Samenwerking – Boodschappenbezorgdienst Flink, Leef3.nu en Zorgboodschap gaan in Amersfoort een samenwerking aan. De drie bedrijven willen senioren in de regio Amersfoort voorzien van zorgmaaltijden, specifiek voor ouderen. Deze maaltijden zijn volledig afgestemd op de behoeftes van de doelgroep en worden per fiets bezorgd door Flink.

Lees bericht


Vood krijgt investering van 6,5 ton

Investering - Vood, producent van plantaardige maaltijden voorheen bekend als Plant B, heeft een investering van 6,5 ton ontvangen. Het bedrijf verkocht de afgelopen twee jaar meer dan 120.000 diepgevroren volwaardige kant-en-klaarmaaltijden.

Lees bericht

Flink opent de ‘BuurtHub’-store in Alkmaar

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Flink gaat de winkels van waaruit de flitsbezorging plaatsvindt aantrekkelijker maken voor de buurt door deze te veranderen in ‘BuurtHubs’. De eerste locatie staat in Alkmaar en heeft een volledige restyling en nieuw interieur gekregen.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid