Meer favorieten producten van Chantal Janzen bij Flink


Flitsbezorging – De koffie was er al, maar breiden &C en Flink het assortiment met Chantal’s favorieten fors uit. Er wordt aan de koffie juices, smoothies, powershots en chocolade toegevoegd.

Presentatrice en zangeres Chantal Janzen heeft samen met Flink een lijst met favorieten producten samengesteld. De koffie was er al, nu komen daar chocolade om je vingers bij af te likken en juices, shots en smoothies voor nog meer energie bij. ‘Koffie, chocolade, lekkere sapjes. Drie dingen waar ik altijd heel blij van wordt en mijn drukke (werk)dagen nóg beter maken,’ zegt Chantal. Het &C Juices-assortiment bestaat uit twee powershots (gember en vitamine C), 3 soorten juices (sinaasappelsap, sinaasappel/mango/passievrucht en appel/zoete peer/framboos) en twee smoothies (aardbei en sinaasappel). Op elke verpakking zit een QR-code die je kunt scannen om work-outvideo's van Fit by Gilly - de trainer van de sterren - te zien.

Drie smaken

De &C Chocolade is beschikbaar in drie verschillende smaken: melkchocolade, melkchocolade hazelnoot pistache crunch en witte chocolade zeezout karamel cheesecake. Bij elke reep vind je een sexy verhaal van &C columnist Anna Karolina.

De juices, smoothies, powershots en chocolade in verschillende smaken zijn vanaf 19 september exclusief bij Flink te bestellen.

Bron: Flink/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Getir maakt supermarkt van darkstore, Gorillas promoot kunst

Darkstores - Gemeente willen darkstores in sommige gevallen weren uit de binnenstad. Vandaar dat Gorrilas vijf vestigingen in Amsterdam in handen geeft van creative director, stylist, fotograaf en regisseur JeanPaul Paula. Maar je kan ook, net als collegabedrijf Getir, de locatie ombouwen naar een supermarkt.

Lees berichtABN AMRO ziet forse groei flitsbezorgers stagneren

Analyse – De flitsbezorgers die sinds begin 2021 de boodschappen razendsnel thuisbezorgen bij de Nederlandse consument, zien hun onstuimige groei nu afvlakken. Mede als gevolg van de lockdowns zagen Gorillas, Getir, Zapp en Flink sinds de tweede helft van vorig jaar hun omzet exploderen, maar nu alle winkels en restaurants weer open zijn, stagneert de groei. Dat signaleert ABN AMRO in een...

Lees bericht

Bekendheid flitsbezorgers neemt sterker toe dan gebruik

Onderzoek – Flitsbezorgers winnen fors aan bekendheid, maar het gebruik neemt niet navenant toe Uit een periodieke meting van Markteffect blijkt dat de bekendheid sinds december 2021 met 32% is gestegen. Zo is ruim 4 op de 5 Nederlanders (82%) bekend met het principe ‘flitsbezorging’. Gorillas is het meest bekend, maar Flink wordt het vaakst ingezet.

Lees berichtDesignwedstrijd voor de voorgevel van een Flink-hub

Bezorgdienst – Flitsbezorger Flink opent ontwerpwedstrijd en roept buurtbewoners en lokale artiesten op om het uiterlijk van een hub te designen. Creatieven, lokale artiesten en buurtbewoners worden opgeroepen om hun creativiteit te tonen en het nieuwe uiterlijk te bepalen van de Flink-hub aan het Van Limburg Stirumplein in Amsterdam.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid