Met Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion


Compass werkt al samen met SPAR University op de campus van de hogeschool Windesheim in Zwolle

Schoolcatering –Compass Group  wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.

Het contract tussen Compass Group en Saxion heeft een duur van vijf jaar en kan drie keer met één jaar worden verlengd. Duurzaamheid en een gezond aanbod waren belangrijke uitgangspunten bij de aanbesteding. Voor de inrichting van de SPAR university-locaties heeft Compass Group een samenwerking ingevuld met SPAR.

Koffiepunten

Ook wordt het aantal koffiepunten uitgebreid. Naast de basiskoffie uit de automaten (instantkoffie) en de verse bonenkoffie uit de koffiehoeken, komen er ook onbemande automaten die verse bonenkoffie gaan uitgeven. MAAS Automaten is de nieuwe partij die straks de automaatkoffie van Saxion gaat leveren, volgens onlineplatform Saxnow voor Saxion. De ombouw gaat per 1 januari 2024 in fases in.

Zitgedeelte

Als gevolg van de wijzigingen bij de cateraars worden ook de zitgedeelten bij de bakery aangepast. In eerste instantie gaat het om de locatie in Enschede, maar Deventer staat ook op de nominatie om te worden aangepakt.

Bron: Saxnow/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSelecta ziet Shop & Go-concepten in 2024 doorbreken

Shopformat - Selecta ziet onbemande Shop & Go-concepten en nieuwe betaalopties als alternatief voor cafetaria’s en shops definitief doorbreken. Als leverancier van koffie- en voedingsautomaten verwacht het bedrijf dat slimme foodtech-toepassingen in 2024 verder zullen doorbreken. Vooral onbemande minimarkets zijn volgens het bedrijf aan een opmars bezig in onder meer ziekenhuizen en aan laadstations voor elektrische autos.

Lees bericht

Trema-bijeenkomst over de gevoeligheden bij inclusiviteit

Bijeenkomst - Inclusie gaat over het stap voor stap verschuiven van machtsculturen en het begrijpen van elkaars perspectieven. Dat was een conclusie van de Trema Foodnetwerk-bijeenkomst ‘Inclusiviteit en diversiteit’, die afgelopen donderdag in Utrecht werd gehouden. Tijdens de dag werden vraagstukken, uitdagingen en gevoeligheden rondom dit complexe en af en toe ongemakkelijke thema besproken. Met name het gebruik van stereotyperingen...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid