Moments & More Take away Horst krijgt Drive In


Foto bij: Vissers Energy Group

Petrol – Vissers Energy Group heeft de Moments & More Take away-locatie in Horst sinds zaterdag uitgebreid met een drive-in. Omdat er steeds vaker gebruik werd gemaakt van afhalen, is het bedrijf met Drive in Moments gestart, zodat bestellingen snel en veilig kunnen worden verwerkt.

Vissers Energy was al een tijdje op de locatie in Horst bezig met Take away Moments. In het weekend werd vanuit deze locatie onder andere hamburgers, loaded fries en een broodje kebab aangeboden, zo laat het bedrijf weten. Een service waar steeds meer gebruik van werd gemaakt, zodat inmiddels het volledige assortiment verkrijgbaar is op alle dagen van de week.

Om het groeitempo bij te benen en er voor te zorgen dat bestellingen nog sneller en veiliger bij de klanten komen, wordt nu gestart met de Drive In Moments. Klanten kunnen daarvoor eenvoudig parkeren voor de locaties en vervolgens hun bestelling doorgeven op een website van locatie Horst (https://www.driveinmoments.nl). Wie door het menu scrolt en zijn keuze maakt krijgt de bestellingen direct, na betaling, geleverd. Het opgegeven kenteken maakt het voor de bezorgers duidelijk waar de bestelling naar toe moet. Gewerkt wordt er uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht



Moments & More aan de slag met ‘het nieuwe vlees’ van Redefine Meat

Actie -Tussen het culinaire geweld van de tophorecazaken die een actie houden met het plantaardige nieuwe vlees van Redefine Meat staan ook de 15 Moments & More-tankstationlocaties van Vissers Energy Group. De tankstationgroep vernieuwt en verduurzaamt continu en een plantaardig aanbod tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel past daar bij.

Lees bericht



Tankshopbeurs laat weinig shopinspiratie zien

Petrol – De jaarlijks gehouden Tankstation & Carwash Vakbeurs in Houten toonde deze editie veel techniek en hardwaren, maar inspiratie voor de tankshop was er maar weinig. Slechts een handvol bedrijven lieten producten zien waar je in de tankshop wat mee kunt.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid