Na de pizza-automaat nu de Noodle vendingmachine


De vendingautomaat met de noodle-producten bij Haan Loevestein in Den Haag

Mobiliteit – Het kon niet uitblijven; na vendingmachines met allerhande food- en nonfoodproducten en de pizza-automaat, staat er nu ook een Noodle vendingmachine. De eerste volgens De Haan Minerale Olien.

Haan Loevesteinlaan in Den Haag heeft de primeur. Of er meerdere locaties een Noodle automaat krijgen is afhankelijk van de resultaten. De locatie in Den Haag is een pilot. Klanten hebben voor €2,80 de keuze tussen twee soorten noodles; (halal) Noodles Chicken of Beef, laat DHMO op linkedin weten. Binnen een minuut worden de noodles verwarmd tot een ready-to-eat maaltijd. Automobilisten en andere gebruikers kunnen 24/7 gebruik maken van de machine.

De Haan test ook op een andere locatie in Den Haag ook een pizza-automaat. 

Bron: DHMO/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Selecta en Vitamin Well gaan samenwerken in Europa

Samenwerking - Vendingspecialist Selecta en Vitamin Well, leverancier van functionele dranken en proteïnerepen, gaan samenwerken op de Europese markt. Selecta gaat in de automaten het aanbod gezonde producten uitbreiden met de producten van Vitamin Well

Lees bericht


De Haan opent eerste Tony’s Streetfood met NIX18 fastlane

Formulenieuws – De Haan Minerale Oliën heeft in Tilburg de eerste Tony’s Streetfood locatie geopend met een zogenaamde NIX18 fastlane. Bij de NIX18 fastlane kunnen klanten contactloos rookwaren bestellen. Een leeftijdscheck voor de rookwaren vindt bij de bestelzuil plaats middels gezichtsanalyse.

Lees bericht


WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees bericht

Vooral veel vendingnieuws op beurs Facilitair

Vakbeurs – De beurs Facilitair en Gebouwenbeheer, onlangs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, was weliswaar kleiner dan de vorige editie, maar liet desalniettemin wel een aantal nieuwe ontwikkelingen zien. Vooral op gebied van vending waren er nieuwe oplossingen te zien, al dan niet als aanvulling op locaties waar reguliere catering een probleem is.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid