Nederland krijgt nieuwe vakbeurs: Horeca Expo Hardenberg


Nieuwe horecabeurs HorecaExpo Hardenberg in 2024 in Evenementenhal in Hardenberg

Vakbeurzen  - Nederland krijgt een nieuwe vakbeurs: Horeca Expo Hardenberg. De locatie voor het event, dat in januari 2024 zal worden gehouden, is de Evenementenhal in Hardenberg. Deze locatie kende in het verleden ook een vakbeurs voor de horeca. Op Horeca Expo Hardenberg kunnen kunnen horecaprofessionals zich drie dagen lang oriënteren op de nieuwste producten, services, technieken, smaken en trends, zo laat organisator Easyfairs weten.

Inmiddels is Easyfairs in gesprek met een groot aantal horecaleveranciers en -ondernemers. Van kleine speciaalzaken tot sterrenrestaurants en van leveranciers van food & drinks tot aan personeelsdiensten. De belangstelling voor deelneme aan de beurs is er. Ook in het voortraject van de horecabeurs bleek er behoefte te zijn aan een horecabeurs in Hardenberg. Vooral voor de oostelijke horecabedrijven, ook omdat de horecabeurs HorecaEvenTT in Assen de vorige editie is verhuisd naar het meer noordelijker gelegen WTC Expo in Leeuwarden.

Oostelijk Nederland

Ook de horecaondernemers in het oostelijk deel van Nederland zijn op zoek naar oplossingen om slimmer en efficiënter te werken, kosten te besparen, toch de beste service te bieden en hun gasten te blijven verrassen. De afstanden naar Amsterdam, Rotterdam of Leeuwarden zijn dan vaak net te ver, of kunnen de personeelskrapte niet worden bezocht. Maar ook die bedrijven willen toch op de hoogte gehouden worden van de nieuwste foodtrends, of inspiratie opdoen voor het bord, volgens Easyfairs. Maar ook zaken als communicatie en technologie en de inrichting van je zaak zijn belangrijke items voor de horecaondernemers in het oosten van het land. ‘Horeca Expo Hardenberg speelt in op de behoeftes en wensen van de ondernemers en brengt al dit soort thema’s samen met een divers aanbod van exposanten, inspirerende demonstraties van chef-koks, wedstrijden en een interessant en kwalitatief programma dat de komende tijd verder wordt vormgegeven’, aldus Easyfairs.

Horeca Expo Hardenberg

De internationale beursorganisator Easyfairs is ook de organisator van Horeca Expo Gent, al 30 jaar de grootste beurs voor de Belgische horecasector met meer dan 600 exposanten. Met deze kennis en ervaring binnen de organisatie ziet Horeca Expo Hardenberg ruimte om op 29, 30 en 31 januari 2024 de eerste editie neer te zetten van de vakbeurs. Volgens Easyfairs hebben inmiddels al tientallen bedrijven uit de branche hun medewerking toegezegd.

Bron: Easyfairs/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht


Steeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd

Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.

Lees bericht



Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid