'Nederlanders bestellen massaal eten op nieuwjaarsdag'


Op Nieuwjaarsdag liggen de bestellingen drie keer hoger dan op een normale dag

Onderzoek – 8 op de 10 Nederlanders verwacht eten te bestellen op nieuwjaarsdag. Daarmee verwacht maaltijdbezorgdienst Thuisbezorgd.nl dat het de drukste 1 januari ooit wordt in de geschiedenis van het thuis laten bezorgen van gerechten.

Traditiegetrouw is nieuwjaarsdag al één van de drukste dagen voor Thuisbezorgd.nl. Dit jaar wordt het naar alle waarschijnlijkheid nóg drukker. Uit onderzoek door iVox in opdracht van de bezorgdienst blijkt dat 80 procent van de Nederlanders overweegt om op nieuwjaarsdag online eten te bestellen. Reden voor de meeste bij Thuisbezorgd.nl aangesloten restaurants om op nieuwjaarsdag de deuren te openen. Naar verwachting wordt er vrijdag ruim twee keer zoveel besteld als op een reguliere dag.

Voorbereidingen

Voor Thuisbezorgd.nl betekent de verwachte drukte extra voorbereidingen. De grootste bestelsite van Nederland begint eerder met het inplannen van meer bezorgers. Ook de klantenservice en IT-ondersteuning wordt flink uitgebreid op 1 januari. Daarnaast heeft Thuisbezorgd.nl dit jaar de eigen bezorgservice versneld uitgerold naar veel meer steden zodat restaurants die nog geen eigen bezorging hadden hiervan gebruik kunnen maken. Voor veel horecaondernemers die noodgedwongen de deuren moesten sluiten, biedt dit uitkomst. Zij hebben zo toch de mogelijkheid om maaltijden te bezorgen.

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht


Voortaan boodschappen doen bij Spar met Uber Eats

Formulenieuws - Spar Nederland en Uber Eats gaan samenwerken. Vanaf woensdag kunnen klanten via de Uber Eats app hun dagelijkse boodschappen en gemaksproducten bestellen bij 20 Spar winkels verspreid door Nederland. Gebruikers van de app kunnen bij deze winkels kiezen uit meer dan 900 artikelen, waaronder ook foodservice producten. Het aantal producten en winkels wordt in de komende weken verder uitgebreid.

Lees bericht


Spar en Thuisbezorgd.nl breiden samenwerking verder uit

Samenwerking - Spar en Thuisbezorgd.nl breiden de samenwerking na een succesvolle pilot verder uit. Meer dan 50 Spar-winkels bieden vanaf deze maand een ruim assortiment van zo’n 900 artikelen aan via de app en website van de thuisbezorgdienst. Van verse broodjes, salades, wraps, gekoelde drankjes en smoothies tot brood, melk en toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid