Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA


Het sponsorcontract hvan Just Eat Takeaway en UEFA eeft een looptijd van drie jaar

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Met de sponsorverlenging blijft Thuisbezorgd.nl één van de meest prominente sponsors van de grootste toernooien in het Europese voetbal. Het sponsorcontract heeft een looptijd van drie jaar.

In de samenwerking staat de ambitie om een prettige 'match day' ervaring te creëren centraal, door eten en voetbal samen te brengen, ondersteund door promoties en initiatieven die de betrokkenheid stimuleren. Op UEFA wedstrijddagen tijdens het seizoen 2022-23 verkocht Just Eat Takeaway.com genoeg pizza's om een gemiddeld sportstadion 200 keer te vullen.

Uitzendsponsoring

Het vernieuwde contract blijft de naamsbekendheid van Thuisbezorgd.nl vergroten, van de LED-borden tijdens de wedstrijd langs het veld en de achtergrondborden voor media-interviews tot exclusieve activeringsmogelijkheden. Ook zijn uitzendsponsoring voor de UEFA Champions League en premium merk exposure tijdens de wedstrijden in de UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League inbegrepen.

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid