Nederlands culinair team schrijft geschiedenis


Wedstrijd - Tijdens de ‘Olympiade der Köche 2016’ in Erfurt (Duitsland) pakte het Nederlandse team goud op het onderdeel ‘warme keuken’. Hiermee schrijft het team geschiedenis want nog nooit eerder behaalde een Nederlands team goud op dit onderdeel. Twee dagen eerder pakte het team al zilver op het onderdeel 'koud buffet'. Het Culinary Team The Netherlands deed mee aan de onderdelen 'koud buffet' en 'warme keuken'. Het team bestaat uit Dennis van den Beld van Het Roode Koper* in Ermelo, Alfred van Dijk van Het Oude Dykhuys in Lisserbroek, Robin Hoedjes van Huize van Wely in Noordwijk, Tom Lamers van De Kromme Dissel* in Heelsum, Guido Panjer van Sligro in Veghel, Tom Stalpers van Maison van den Boer in Veghel, Keng Vichianrat van La Rive* in Amsterdam, Bert van Manen en Waldrik Kremer van Sogno catering in Tilburg. Het Culinary Team The Netherlands is onderdeel van het Gastronomisch Gilde en wordt ondersteund door Sligro, Food To Impress, Hendi, BEK, We Are New, ScanBox, Figgjo/Olivier, Smeding, Wüsthof, Le Nouveau Chef, Excellent AGF en Ruig Wild & Gevogelte. Bron: @FoodClicks Wedstrijd - Tijdens de ‘Olympiade der Köche 2016’ in Erfurt (Duitsland) pakte het Nederlandse team goud op het onderdeel ‘warme keuken’. Hiermee schrijft het team geschiedenis want nog nooit eerder behaalde een Nederlands team goud op dit onderdeel. Twee dagen eerder pakte het team al zilver op het onderdeel 'koud buffet'. Het Culinary Team The Netherlands deed mee aan de onderdelen 'koud buffet' en 'warme keuken'. Het team bestaat uit Dennis van den Beld van Het Roode Koper* in Ermelo, Alfred van Dijk van Het Oude Dykhuys in Lisserbroek, Robin Hoedjes van Huize van Wely in Noordwijk, Tom Lamers van De Kromme Dissel* in Heelsum, Guido Panjer van Sligro in Veghel, Tom Stalpers van Maison van den Boer in Veghel, Keng Vichianrat van La Rive* in Amsterdam, Bert van Manen en Waldrik Kremer van Sogno catering in Tilburg. Het Culinary Team The Netherlands is onderdeel van het Gastronomisch Gilde en wordt ondersteund door Sligro, Food To Impress, Hendi, BEK, We Are New, ScanBox, Figgjo/Olivier, Smeding, Wüsthof, Le Nouveau Chef, Excellent AGF en Ruig Wild & Gevogelte. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid