Nederlandse franchiseformule Fat Phill's opent in Londen


Het Nederlandse burgerconcept Fat Phill’s opent in het voorjaar van 2024 de eerste franchise locatie in London

Formulenieuws -  Het Nederlandse burgerconcept Fat Phill’s opent in het voorjaar van 2024 de eerste franchise locatie in London. De vestiging maakt onderdeel uit van een franchiseovereenkomst met Freshly Baked, dat de komende jaren 100 locaties wil gaan openen in het Verenigd Koninkrijk.

Freshly Baked is onder andere de master franchisenemer voor Auntie Anne’s in het Verenigd Koninkrijk. Bij de uitrol van Fat Phill’s locatie in het Verenigd Koninkrijk zal Freshly Baked worden ondersteund door Seeds Consulting.

17 locaties

Fat Phill’s startte in 2019 in Amsterdam en werd opgericht door Armin Vahabian. Nu na 5 jaar is Fat Phill’s uitgegroeid tot een keten met 17 locaties in 15 steden en daarmee is Fat Phill’s het snelstgroeiende burgerconcept in Nederland. Founder en Managing Director Armin Vahabian over de samenwerking met Freshly Baked: “Hun succes als master franchisenemer voor Auntie Anne's is overtuigend. Ze zijn goed georganiseerd om uit te breiden en hebben een grondig begrip van onze sector en de franchiserelatie”.

Kwaliteit

Ook Max Burton, Managing Director van Freshly Baked is verheugd over de samenwerking met Armin Vahabian en zijn team in Nederland: “Wat ons aantrok tot Fat Phill’s is de kwaliteit van de smash burgers, de moderne winkelinrichting en de aandacht voor detail van het hoofdkantoor van Fat Phill’s.”

Bron: Fat Phill’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Willie Wartaal lanceert eigen Fat Phill’s hamburger met Pockies-boxershort

Actie - Rapper Willie Wartaal lanceert in samenwerking met modemerk Pockies en restaurant Fat Phill’s de ‘burger with a side of boxers’. Wie de burger van de artiest via Thuisbezorgd bestelt, krijgt bij het afrekenen de keuze om een schone boxer als bijgerecht te bestellen. “Dit is nog nooit gedaan, een boxer werd nog nooit zo snel bezorgd,” aldus...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid