Nederlandse startup komt met hartige hamburgerbollen en zoete verwenbollen
Introductie – De Nederlandse startup No Fairytales komt dit voorjaar met hartige hamburgerbollen en zoete verwenbollen. De bollen zijn verrijkt met 33 procent groente. Eerder introduceerde het bedrijf al kleurrijke groentetortilla’s in de smaken rode biet en wortel. No Fairytales wil, mensen verrassen en aanzetten tot het eten van meer producten met meer groente. Bij voorkeur producten die veel gegeten worden. Bernadette Kooijman, oprichtster van No Fairytales: “Onze nieuwe hamburgerbollen en verwenbollen zijn dat. Zo zijn de verwenbollen een prima alternatief voor de bekende en veel gegeten krentenbollen, alleen bevatten zij meer groente.” Hamburgerbollen De nieuwe hamburgerbollen zijn verkrijgbaar in de smaken pittige paprika-chili en kruidige tomaat knoflook-ui. In de zachte bollen zit 33 procent groente en veel vezels. Verder maakt No Fairytales in de tomaat knoflook-ui variant zoveel mogelijk resttomaten uit Nederland (80%). Verwenbollen Naast de hamburgerbollen introduceert No Fairytales zoals gezegd een zoete wortel-anijs verwenbol als alternatief of aanvulling op de Hollandse krentenbol. Kooijman: “De verwenbollen zijn geïnspireerd op de traditionele anijsbroodjes, ook wel Krollen, Spouwers of Krachels genoemd.. Startup No Fairytales lanceerde twee jaar geleden als startup ’s werelds eerste groentetortilla’s. In Nederland zijn de producten niet alleen in Nederland te koop, maar ook in België, Zweden en Denemarken.Het bedrijf werkt samen in de foodservicemarkt met Bakerstreet bij onder andere Deli2go bij Shell en restaurantketen De Beren. Bron: @FoodClicks Introductie – De Nederlandse startup No Fairytales komt dit voorjaar met hartige hamburgerbollen en zoete verwenbollen. De bollen zijn verrijkt met 33 procent groente. Eerder introduceerde het bedrijf al kleurrijke groentetortilla’s in de smaken rode biet en wortel. No Fairytales wil, mensen verrassen en aanzetten tot het eten van meer producten met meer groente. Bij voorkeur producten die veel gegeten worden. Bernadette Kooijman, oprichtster van No Fairytales: “Onze nieuwe hamburgerbollen en verwenbollen zijn dat. Zo zijn de verwenbollen een prima alternatief voor de bekende en veel gegeten krentenbollen, alleen bevatten zij meer groente.” Hamburgerbollen De nieuwe hamburgerbollen zijn verkrijgbaar in de smaken pittige paprika-chili en kruidige tomaat knoflook-ui. In de zachte bollen zit 33 procent groente en veel vezels. Verder maakt No Fairytales in de tomaat knoflook-ui variant zoveel mogelijk resttomaten uit Nederland (80%). Verwenbollen Naast de hamburgerbollen introduceert No Fairytales zoals gezegd een zoete wortel-anijs verwenbol als alternatief of aanvulling op de Hollandse krentenbol. Kooijman: “De verwenbollen zijn geïnspireerd op de traditionele anijsbroodjes, ook wel Krollen, Spouwers of Krachels genoemd.. Startup No Fairytales lanceerde twee jaar geleden als startup ’s werelds eerste groentetortilla’s. In Nederland zijn de producten niet alleen in Nederland te koop, maar ook in België, Zweden en Denemarken.Het bedrijf werkt samen in de foodservicemarkt met Bakerstreet bij onder andere Deli2go bij Shell en restaurantketen De Beren. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
De Beren populairste restaurantketen Nederland
Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).
Lees berichtZes maaltijden van The Green Table bij Shell Mobility Hub
Formulenieuws - Shell Mobility Hub in Den Haag introduceert zes kant-en-klaarmaaltijden van The Green Table. Het gaat om duurzame, plantaardige maaltijden voor EV-rijders, zo laat Shell weten. De maaltijden zijn voor €7,55 beschikbaar.
Lees berichtShell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup
Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.
Lees berichtDick Middelweerd lanceert de week van het worstenbroodje
Actie – Het worstenbroodje krijgt een eigen week. Twee sterrenchef Dick Middelweerd vindt het hoogtijd worden dat het populaire Brabantse worstenbroodje met een eigen week wordt gevierd, de Week van het Worstenbroodje.
Lees berichtEerste Shell Café wereldwijd met nieuwe huisstijl in Rotterdam
Tankstation - Shell Station De Maastunnel in Rotterdam is na en korte en snelle ombouw van Esso overgegaan naar Shell. De locatie heeft een nieuwe luifel gekregen met daarop de nieuwe wereldwijde huisstijl van Shell Café.
Lees berichtChef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell
Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.
Lees bericht