New York Pizza lanceert ‘s werelds eerste pizzabezorger de ruimte in


Formulenieuws - New York Pizza start een zoektocht naar ‘s werelds allereerste pizzabezorger in de ruimte. Het pizzabedrijf ziet het spectaculaire initiatief maakt ook als ultieme poging nieuwe bezorgers te vinden in een krappe arbeidsmarkt.

De pizzaketen heeft momenteel meer dan 500 vacatures openstaan. Potentiële bezorgers kunnen zich melden door te solliciteren op een van de vacatures op newyorkpizzajobs.com. Voor één van de bezorgers heeft New York Pizza een plek gereserveerd bij de eerst mogelijke commerciële ruimtevlucht.

Volgens New York Pizza kan de eerste pizzabezorger, met in achtneming van planning en voorbereiding, in 2023 de ruimte in. CEO en oprichter New York Pizza Philippe Vorst: “We willen simpelweg het tofste bedrijf voor bezorgers zijn. Zeker nu iedereen de krapte op de arbeidsmarkt voelt, gaan we heel ver om dit voor elkaar te krijgen. Dus kom je bij ons werken dan is zelfs de sky niet de limit”.

Pizzabezorger in space

Pizzabezorgers die minimaal vier maanden in dienst zijn bij New York Pizza maken kans op het plekje in de space shuttle. Komend jaar bepalen klanten van de pizzaketen dan wie de allerbeste pizzabezorger van Nederland is. Daarna begint voor de gelukkige winnaar de training voor de allereerste pizzabezorging in de ruimte. Philippe Vorst: “In 2023 bestaan we ook nog eens 30 jaar. Een extra mooi moment om als eerste pizzaketen wereldwijd een pizza in de ruimte proberen te bezorgen.”

Bron: NYP/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht










© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid