Nieuw horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub in Carlton Oasis


Dessert Inn in Carlton Oasis in Spijkenisse

Horecaconcept - Carlton Oasis in Spijkenisse heeft onlangs het volledig gerenoveerde ROAM & Desert Inn Pub geopend. Het hotel deelde de nieuwe horeca-ervaring met gasten en lokale bewoners.

Carlton Oasis maakt deel uit van de Carlton Hotel Collection. Het viersterrenhotel is gevestigd in Spijkenisse, de stad gelegen op het eiland Voorne-Putten dat de overgangszone is tussen metropool Rotterdam en het landelijke Zeeland. Gelegen om de hoek van het rauwe havengebied van Rotterdam. General manager is Nathalie Rosbergen. Zij geeft leiding aan dit nieuwe culinaire avontuur, waarbij zowel het restaurant als de Pub een volledige rebranding kregen. De Pub en ROAM zijn toegankelijk voor iedereen.

ROAM

Bij ROAM wordt er gedurende de dag gekookt in een open keuken, met open vuur waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke ingrediënten, zo veel mogelijk afkomstig uit eigen land. Er wordt veelal lokaal ingekocht, met aandacht voor dierenwelzijn en milieu. Het restaurant telt 140 zitplaatsen.

Desert Inn Pub

Voor de inwoners van Spijkenisse is de Desert Inn Pub een iconische plek, volgens Carlton Oasis. ‘Een gezellige bar doordrenkt van nostalgie en herinneringen’. De volledig gerenoveerde Pub streeft ernaar opnieuw dé ontmoetingsplek te worden voor zowel de jongere als oudere generaties uit Spijkenisse en omgeving.

Bron: Carlton/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Restaurant Beluga Maastricht gered van faillissement

Horeca - Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft een dreigend faillissement afgewend. Het sterrenrestaurant verkeerde in zwaar financieel weer door tegenslagen als gevolg van lockdowns, wateroverlast en brand. Het restaurant heeft een akkoord bereikt met alle crediteuren en een nieuwe partner gevonden in de Limburgse horecaondernemer Danny Deng.

Lees bericht


The Diamond brengt Heineken Hoek als Grand café terug

Hotel - In augustus opent het boetiekhotel The Diamond zijn deuren aan het Leidseplein in Amsterdam. Dit hotel, ontworpen door architect Roberto Meijer, brengt tevens de Heineken Hoek als Grand café terug. The Diamond zal gefaseerd openen, waarbij na augustus meer nieuwe concepten in het hotel worden geïntroduceerd.

Lees bericht



‘Hasta La Vista, Baby!’ lanceert Movie Nights

Horecaconcept - Hasta La Vista, Baby!, het Spaanse restaurant op de 19e verdieping van het INNSiDE By Melia Hotel op de Amsterdamse Zuidas, introduceert een nieuw concept voor de zomeravonden: Movie Nights. Gasten kunnen hier film kijken met een waanzinnig uitzicht op de skyline van Amsterdam.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid