Nieuw horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub in Carlton Oasis


Dessert Inn in Carlton Oasis in Spijkenisse

Horecaconcept - Carlton Oasis in Spijkenisse heeft onlangs het volledig gerenoveerde ROAM & Desert Inn Pub geopend. Het hotel deelde de nieuwe horeca-ervaring met gasten en lokale bewoners.

Carlton Oasis maakt deel uit van de Carlton Hotel Collection. Het viersterrenhotel is gevestigd in Spijkenisse, de stad gelegen op het eiland Voorne-Putten dat de overgangszone is tussen metropool Rotterdam en het landelijke Zeeland. Gelegen om de hoek van het rauwe havengebied van Rotterdam. General manager is Nathalie Rosbergen. Zij geeft leiding aan dit nieuwe culinaire avontuur, waarbij zowel het restaurant als de Pub een volledige rebranding kregen. De Pub en ROAM zijn toegankelijk voor iedereen.

ROAM

Bij ROAM wordt er gedurende de dag gekookt in een open keuken, met open vuur waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke ingrediënten, zo veel mogelijk afkomstig uit eigen land. Er wordt veelal lokaal ingekocht, met aandacht voor dierenwelzijn en milieu. Het restaurant telt 140 zitplaatsen.

Desert Inn Pub

Voor de inwoners van Spijkenisse is de Desert Inn Pub een iconische plek, volgens Carlton Oasis. ‘Een gezellige bar doordrenkt van nostalgie en herinneringen’. De volledig gerenoveerde Pub streeft ernaar opnieuw dé ontmoetingsplek te worden voor zowel de jongere als oudere generaties uit Spijkenisse en omgeving.

Bron: Carlton/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Marco van Bergen sluit zijn Udens toprestaurant OONIVOO

Horeca - Het Udense toprestaurant OONIVOO WineSpired sluit per 30 december 2023 definitief de deuren. Dat heeft eigenaar Marco van Bergen laten weten. Inflatie en de energiecrisis, die volgen op het verlies van de Michelinster en drie horecalockdowns zijn de reden. Hij is nog op zoek naar een partij die de lopende huurovereenkomst en de inrichting van het restaurant wil overnemen.

Lees bericht


RIJKS na ingrijpende verbouwing weer open

Horeca - Na een ingrijpende renovatie opent RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum, opnieuw haar deuren aan het Museumplein. “Na bijna 10 jaar werd het tijd voor de next step. In het nieuwe RIJKS hebben we meegenomen wat we hebben geleerd in de afgelopen jaren. We zijn de verbeterde versie van onszelf geworden,” aldus Executive Chef Joris Bijdendijk namens zijn team.

Lees bericht

Joris Peters zoekt opvolger Aan de Zweth in Schipluiden

Restaurant - Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft gelegen restaurant wordt ter overname aangeboden omdat de ondernemer elders een nieuwe uitdaging wil aangaan in een kleiner restaurant.

Lees bericht

Nieuwe kapitaalinjectie moet zorgen voor verdere groei Cheflix

Platform – De Netflix van sterrenchefs, Cheflix, heeft in een nieuwe kapitaalronde 1 miljoen euro opgehaald bij diverse investeerders. Onder de investeerders zijn de founders van scale-ups zoals Creative Fabrica en Studocu. Hoewel er ook interesse was van een groot mediaconcern uit de Verenigde Staten, hebben de founders van Cheflix, Thomas van Burg en Jeroen van den Brink, toch gekozen voor investeerders...

Lees bericht


Nice to Meat in de race voor beste steak ter wereld

Verkiezing - De Nederlandse horecaslagerij en vleesimporteur Nice to Meat in Almere is vorige week tijdens de internationale World Steak Challenge – de ‘Oscars voor steaks’ – volop in de prijzen gevallen. Een tachtigkoppige vakjury van slagers en chefs bekroonde de inzendingen van Nice to Meat met maar liefst acht gouden medailles, twee zilveren medailles en een bronzen medaille. Uit de winnaars...

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid