Nieuw horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub in Carlton Oasis


Dessert Inn in Carlton Oasis in Spijkenisse

Horecaconcept - Carlton Oasis in Spijkenisse heeft onlangs het volledig gerenoveerde ROAM & Desert Inn Pub geopend. Het hotel deelde de nieuwe horeca-ervaring met gasten en lokale bewoners.

Carlton Oasis maakt deel uit van de Carlton Hotel Collection. Het viersterrenhotel is gevestigd in Spijkenisse, de stad gelegen op het eiland Voorne-Putten dat de overgangszone is tussen metropool Rotterdam en het landelijke Zeeland. Gelegen om de hoek van het rauwe havengebied van Rotterdam. General manager is Nathalie Rosbergen. Zij geeft leiding aan dit nieuwe culinaire avontuur, waarbij zowel het restaurant als de Pub een volledige rebranding kregen. De Pub en ROAM zijn toegankelijk voor iedereen.

ROAM

Bij ROAM wordt er gedurende de dag gekookt in een open keuken, met open vuur waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke ingrediënten, zo veel mogelijk afkomstig uit eigen land. Er wordt veelal lokaal ingekocht, met aandacht voor dierenwelzijn en milieu. Het restaurant telt 140 zitplaatsen.

Desert Inn Pub

Voor de inwoners van Spijkenisse is de Desert Inn Pub een iconische plek, volgens Carlton Oasis. ‘Een gezellige bar doordrenkt van nostalgie en herinneringen’. De volledig gerenoveerde Pub streeft ernaar opnieuw dé ontmoetingsplek te worden voor zowel de jongere als oudere generaties uit Spijkenisse en omgeving.

Bron: Carlton/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



De Japanner viert 10-jarig jubileum

Formulenieuws- In 2015 openden Guido de Bruijn en Tosao van Coevorden de deuren van De Japanner aan de Albert Cuypstraat. Tien jaar later is hun moderne izakaya uitgegroeid tot een vaste waarde in de Amsterdamse horeca, met inmiddels vestigingen op de Bilderdijkstraat, aan Strand IJburg en op de Zuidas.

Lees bericht

Vogelfrei opent tijdelijk restaurant ‘Vaste Grond’

Actie - Van 11 juli tot en met 29 augustus 2025 opent creatief platform Vogelfrei het tijdelijke restaurant Vaste Grond aan de Nijverheidsweg in Utrecht. Acht weken lang nemen tien uiteenlopende gastchefs het roer over, ieder met een eigen achtergrond, visie en culinaire stijl. Van professionals uit de gezondheidszorg en IT tot ontwerpers en jonge food entrepreneurs.

Lees bericht

Vakantieactie De Beren Rotterdam Alexandrium krijgt vervolg

Formulenieuws - Tijdens de meivakantie bleek het een schot in de roos: Kinderen tot en met 12 jaar die kosteloos mochten mee-eten bij ieder besteld hoofdgerecht. De actie, die exclusief was voor De Beren Rotterdam Alexandrium wordt nu op dezelfde locatie verlengd tot en met 20 juli als vaste weekendtraditie.

Lees bericht


ING Research voorziet gematigde uitgavengroei in 2025

Analyse - Uit een analyse van ING-transactiedata blijkt dat de vrije consumentenuitgaven gedurende de eerste maanden van dit jaar licht zijn gestegen. Consumenten hebben meer goederen aangeschaft, maar minder diensten afgenomen. Voor de rest van 2025 zijn de signalen gemengd, zo constateert ING Research. Het vertrouwen onder consumenten is laag en de spaarzin hoog, maar de koopkracht neemt toe: een recept...

Lees bericht

Visrestaurant Pesca in Nice geopend

Formulenieuws – Afgelopen wenkend is onder grote publieke belangstelling vanuit Nederland en Frankrijke de locatie van Pesca in Nice geopend. Het visrestaurant is gevestigd als rooftop-restaurant bovenop Hilton Double Tree direct naast het treinstation van Nice. Het restaurant heeft 130 zitplaatsen binnen en 60 buiten.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid