Nieuw management The Harbour Club voor verdere expansie


Nieuw management The Harbour Club moet bedrijfsstructuur versterken en expansie van de groep stimuleren / Foto bij: Nico Alsemgeest

Benoeming – Restaurantconcept The Harbour Club heeft sinds deze zomer een nieuw management team aangesteld. De installatie van het nieuwe management team is bedoeld om de bedrijfsstructuur te versterken en de expansie van de groep te stimuleren.

Kyra Bommeljé is aangesteld als Director of Operations. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in leidende posities binnen horecabedrijven in Dubai en op de Malediven keerde zij terug en richt zij zich op de day-to-day operations voor de restaurants in Amsterdam-Oost, Den Haag en Eindhoven. Daarnaast is het management van The Harbour Club uitgebreid met de komst van Robert Raupach als Marketing Director en Nick ten Hove als Director of Food & Beverage aan boord. Beiden zijn actief voor de gehele The Harbour Club Groep. Raupach heeft de afgelopen ruim 7 jaar bij Holland Casino gewerkt en Ten Hove is afkomstig van het adviesbureau Van Spronsen & Partners. De benoemingen volgen op de eerdere aanstelling van Daniel van Ettinger als Executive Chef. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de diverse keukens en zal hij vanuit zijn vakmanschap vooral de menukaart constant innoveren. Eigenaren Richard van Leeuwen en Joost Verhoeven zijn blij met de versterking van het managementteam: “Met dit nieuwe managementteam zijn we vastbesloten om onze visie te realiseren en onze inzet voor kwaliteit en innovatie te versterken.”

The Harbour Club Theater

Naast het aansturen van de restaurants zal het nieuwe management team zich ook richten op de groei en ontwikkeling van het The Harbour Club Theater dat in het najaar zijn 3e theaterseizoen zal ingaan.

Bron: The Harbour Club/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid