Nieuw management voor Bacardi Nederland


Stephane Cluzet, MD voor het cluster West-Europa en Merlijn van de Ven, Business Unit Director Nederland

Benoeming – Familiebedrijf Bacardi, het grootste internationale privébedrijf in sterke dranken, kondigt een wissel aan in het management; Merlijn van de Ven vult de nieuwe functie in van Business Unit Director voor Nederland en Stephane Cluzet is aangesteld als Managing Director voor het cluster West-Europa.

Van de Ven zal de commerciële activiteiten in Nederland leiden. Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor de groei van de merken Bacardi rum, Martini vermouth, ultra-premium Patron tequila, Bombay Sapphire gin, Grey Goose vodka en St-Germain elderflower liqueur. In zijn vorige rol leidde hij de Off-Trade activiteiten in Nederland. In zijn nieuwe rol als Business Unit Director is hij verantwoordelijk voor de On- en Off-trade in de markt. Van de Ven zal rapporteren aan Stephane Cluzet. Hij wordt de Managing Director voor het cluster West-Europa en is verantwoordelijk voor Frankrijk en de Benelux. Daarvoor was hij Managing Director voor Bacardi in Frankrijk en Italië.

Bron: Bacardi/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

MARTINI behaalt duurzaamheidsmijlpaal

Dranken  – Na tientallen jaren pionierswerk op het gebied van duurzaamheid heeft MARTINI, 's werelds nummer één Italiaanse mousserende wijn en vermout van familiebedrijf Bacardi, een duurzaamheidsmijlpaal bereikt: 100% van de wijnmakerijen voor het volledige MARTINI assortiment zijn nu duurzaam gecertificeerd.

Lees bericht


Bacardi Introduceert TAILS-cocktails voor thuis

Introductie – Horecakwaliteit in huis halen met eten is al gemeengoed, maar met cocktail lag dat ingewikkelder. Bacardi gaat daar verandering in brengen met de introductie van TAILS; hoogwaardige cocktails, die thuis binnen dertig seconden zijn te bereiden.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid