Nieuw: Tony’s Street Food bij Esso Den Bout


Esso Den Bout is gevestigd aan de A15 bij Hardinxveld-Giessendam.

Petrol - Esso Den Bout aan de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is vernieuwd. Belangrijk speerpunt van het station nu is de Tony’s Street Food. Via dit all-American diningconcept serveert de Esso nu 24/7 vers bereide specialiteiten, zoals broodjes, tosti’s, burgers, warme & zoete snacks, sappen en de beste koffie. In de shop is gekozen voor een extra uitgebreid to go-assortiment.

Esso Den Bout is per december vorig jaar onderdeel geworden van het netwerk van De Haan Minerale Oliën (DHMO). Het werd samen met Esso ‘Hondsrugweg’ in Emmen overgenomen. Den Bout is nu de eerste van de twee locaties, die het Tony’s Street Food-concept in huis heeft gehaald. Tony’s Street Food concept is het uitgebreide shopconcept van Tony’s, waarbij de service, het assortiment en future proof concepten centraal staan. Of de klant op zoek is naar ontbijt, lunch, avondeten of een heerlijk bakje koffie, bij Tony’s Street Food is het verkrijgbaar, aldus DHMO. De all-day kitchen is geopend op de Rijksweg A15 en is 24/7 open voor bezoekers. Gasten kunnen gebruikmaken van het zitgedeelte, waarbij men op het gemak een hapje kan eten en drinken.

Orderkiosk

In de shop kunnen klanten gebruikmaken van reguliere kassa, maar zichzelf ook snel en makkelijk bedienen via de Tony’s orderkiosk. Hiermee kan de klant zoetwaren, dranken, broodjes, telefoonkaarten, autogebonden items en giftcards afrekenen. Daarnaast bevat Tony’s-shop ook een Lavazza-koffiemodule, waaruit biologische koffie wordt geserveerd. Omdat het Tony’s-concept is ingesteld op gemak en snelheid, is verder het to go-aanbod extra uitgebreid.

Beeldmerk

Tony’s is onderdeel van familiebedrijf DHMO. Tony de Haan, derde generatie werkzaam binnen het petrolbedrijf, stond persoonlijk model voor het beeldmerk van Tony’s. Tony’s kent inmiddels meerdere concepten, zo is er naast Tony’s Street Food ook Tony’s coffee & more.

Bron: @FoodClicks

De shop is ruim opgezet.
Even een broodje ter plekke eten, het kan.
In de shop staat snelheid en gemak centraal met onder meer de inzet van orderkiosken.
De koffie is van Lavazza, de vaste partner van Tony's.

Auteur: M.Louws

Gerelateerd nieuws

Nespresso introduceert feloranje Travel Mug

Introductie - Nespresso viert Koningsdag met de introductie van de multifunctionele Travel Mug in een nieuwe koninklijke kleur. Daarnaast gaat het koffiemerk recepten aanbieden voor een warme koffieboost of een verkoelende koffiecocktail.

Lees bericht



Inspirerend Amsterdam Coffee Festival 2024

Vakbeurzen - Klein, overzichtelijk, maar vooral inspirerend. Zo kunnen we het Amsterdam Coffee Festival in de Amsterdamse Gasfabriek wel samenvatten, die van 4 tot en met 6 april werd gehouden. Op dit driedaagse vakevent staan koffie en thee centraal en alles wat daarbij komt kijken op het gebied van techniek, verpakking en hulpmiddelen om de smaak en de beleving verder te vergroten.

Lees bericht

Sodexo zet koffiekopjes in gemaakt van koffieafval

Catering – Coffee Based en Sodexo introduceren een innovatieve herbruikbare koffiebeker gemaakt uit koffieafval. De circulaire koffiebeker is gemaakt met Nederlandse koffievliesjes, die vrijkomen bij het branden van koffiebonen én volledig gemaakt van plantaardige materialen.

Lees bericht



De Haan voegt bp Westervoort toe aan netwerk

Tankstation - Op 1 november 2023 heeft familiebedrijf De Haan Tankstations bp Westervoort toegevoegd aan haar netwerk van in totaal meer dan 180 tankstations. Deze locatie, voorheen bekend als ’t Ambacht Café, heeft een strategisch gunstige ligging en voldoet aan de eisen om er een toekomstbestendig tankstation met moderne voorzieningen van te maken. Een locatie die daarom past bij de visie van De...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid