Nieuwe gemakssupermarkt Bingo opent in Apeldoorn


Het assortiment zal anders zijn dan andere supermarkten geeft Bingo aan / Foto bij: Bingo

Supermarkt – Nederland krijgt een nieuwe supermarktformule die zich richt op de gemaksconsument. Supermarkt Bingo opent de eerste locatie binnenkort aan de Brinklaan in Apeldoorn. Volgens het bedrijf zelf wordt het een compleet ander concept dan de huidige supermarktformules.

Bingo gaat zich met het gemaksassortiment voornamelijk vestigen op drukbezochte locaties met voldoende parkeerplaatsen in de buurt, zo laat het bedrijf weten. Het assortiment zal vooral bestaan uit vriesverse producten, kant-en-klaar maaltijden, groenten en fruit, alsmede droge kruidenierswaren. Prijs speelt een belangrijke rol. Er zullen honderden artikelen zijn van €1.00 of zelfs goedkoper.

Bron: Bingo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Consumentenbestedingen stegen in 2023 met 6%

Analyse - De consumentenbestedingen in fast moving consumer goods (FMCG) en Tech & Durables (T&D) stegen in 2023 met 6 procent ten opzichte van 2022. Het markttotaal komt daarmee uit op 78,6 miljard euro in 2023. Dat blijkt uit de nieuwe NIQ Retail Spend Barometer, die de verkoopgegevens verzamelt van zowel NIQ als GfK. 

Lees bericht


‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht

Marco van Bergen sluit zijn Udens toprestaurant OONIVOO

Horeca - Het Udense toprestaurant OONIVOO WineSpired sluit per 30 december 2023 definitief de deuren. Dat heeft eigenaar Marco van Bergen laten weten. Inflatie en de energiecrisis, die volgen op het verlies van de Michelinster en drie horecalockdowns zijn de reden. Hij is nog op zoek naar een partij die de lopende huurovereenkomst en de inrichting van het restaurant wil overnemen.

Lees bericht




ING ziet winkelverkopen voor het eerst in tien jaar krimpen

Analyse – ING Research geeft in een analyse van de winkelverkopen aan dat het uitdagende tijden zijn voor retailers. De retailsector heeft te maken met een hoge inflatie en een laag consumentenvertrouwen. De verwachting is dat voor het eerst in tien jaar de afzet krimpt met zo’n 2% in 2023.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid