Nieuwe Tony’s Coffee & More bij haan tankstation in Pijnacker


Overzicht van de nieuwe Tony's Coffee & More-locatie van de haan tankstation in Pijnacker

Tankstation - De Haan heeft het tankstation van Avia overgenomen en omgetoverd tot een haan tankstation, volledig in blauw en met een moderne nieuwe shop van Tony’s. De verbouwde locatie in afgelopen weekend opengegaan voor bewoners van Pijnacker en automobilisten. Tony’s Coffee & More is één van de shopconcepten van Tony’s waarbij het met name om snacks, koffie en gastvrijheid draait.

De Haan Minerale Oliën (DHMO) wil met de Tony’s Coffee & More de shop en het assortiment naar een hoger, horeca niveau tillen. De omgeving is geanalyseerd en op basis daarvan is het assortiment samengesteld. Los van de hartige snacks heeft Tony’s Coffee & More diverse tosti’s en panini’s aan het menu toegevoegd. ‘Wat onderscheidend is aan deze snacks is dat het à la minute bereid wordt voor de klant,’ zo laat DHMO weten. De verse bakkerij heeft ook andere huisgemaakte producten, zoals een reuze stroopwafel.

Tony's Order Kiosk

De locatie heeft meerdere betaalpunten in de shop. Klanten kunnen de Tony’s Order Kiosk gebruiken, waarbij het mogelijk is om snacks te bestellen en shop-items af te rekenen. Ook kunnen klanten nog steeds gebruik maken van de reguliere kassa. De Haan Minerale Oliën focust zich met het Tony’s concept op kwalitatief eten en drinken langs de Nederlandse (snel)wegen waarbij de beleving hoog in het vaandel staat. Convenience, innovatie en service zijn de belangrijkste pijlers.

Bron: DHMO/@FoodClicks

Uitstraling van De Haan tankstations in Nederland

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht



De Haan opent eerste Tony’s Streetfood met NIX18 fastlane

Formulenieuws – De Haan Minerale Oliën heeft in Tilburg de eerste Tony’s Streetfood locatie geopend met een zogenaamde NIX18 fastlane. Bij de NIX18 fastlane kunnen klanten contactloos rookwaren bestellen. Een leeftijdscheck voor de rookwaren vindt bij de bestelzuil plaats middels gezichtsanalyse.

Lees bericht

WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees bericht



EuroParcs opent onbemande shops op vakantieparken

Vakantieparken – EuroParcs gaat tot het einde van dit jaar in totaal tien onbemande parkshops openen op vakantieparken verspreid over Nederland. Bezoekers kunnen in de winkels de belangrijkste dagelijkse boodschappen halen en bij een zelfscankassa afrekenen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid