De Haan opent eerste Tony’s Streetfood met NIX18 fastlane


De eerste NIX18 Fastlane van De Haan Minerale Oliën bij Tony's Ringbaan Oost in Tilburg

Formulenieuws – De Haan Minerale Oliën heeft in Tilburg de eerste Tony’s Streetfood locatie geopend met een zogenaamde NIX18 fastlane. Bij de NIX18 fastlane kunnen klanten contactloos rookwaren bestellen. Een leeftijdscheck voor de rookwaren vindt bij de bestelzuil plaats middels gezichtsanalyse.

Binnen het tankstationnetwerk van De Haan Minerale Oliën (DHMO) is het de eerste locatie waar op een dergelijke wijze rookwarenartikelen kunnen worden gekocht. Na het bestellen en afrekenen kunnen klanten met de bon het bestelde product afhalen bij de balie met medewerkers. Omdat de leeftijdscheck al heeft plaatsgevonden kan de medewerker dat gemakkelijk tussen de andere werkzaamheden afhandelen.

All-Day Kitchen

Het tankstation op Ringbaan-Oost in Tilburg kenden voorheen op de locatie een Spar Express. Het tankstation werd op 1 juli door DHMO  overgenomen en volledig verbouwd. De locatie heeft nu het eigen Tony’s Streetfood-format met een All-Day Kitchen. Hierdoor is het niet alleen mogelijk dat op de locatie 24 uur per dag getankt kan worden, maar dat ook de keuken, zowel de bakkerij als de aanwezige innovatieve foodwall, dag en nacht is geopend. Dat betekent dat bezoekers ook ’s nachts hun favoriete verse broodjes of snacks kunnen kopen.

Beleving

Daarnaast speelt beleving, door onder meer de aankleding en gecreëerde sfeer, op de locatie een prominente rol. Nieuw en kenmerkend voor het uitgebreide concept van Tony’s is dat er comfortabele rode banken in de vestiging zijn neergezet, zodat klanten zittend kunnen genieten van vers eten & drinken.

Bron: DHMO/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Albert Heijn gaat inzet servicebalies herzien

Supermarkten - “Albert Heijn heeft nagedacht over de veranderende functie van de servicebalie, maar hebben we dat goed genoeg gedaan? Nee. De praktijk is lastiger. We gaan de nieuwe werking van de servicebalie daarom de komende tijd op onderdelen herzien. In heel veel winkels gaat het hartstikke goed, en in sommige winkels gaan we bijsturen.” Dat gaf Constantijn Ninck Blok,...

Lees bericht


Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht

Inkoopclub Primera, SPAR en FOOX heet Coöperatie Retail Inkoopunie (CRI)

Inkoop - Begin april dit jaar maakten Primera, SPAR en FOOX bekend dat zij een gezamenlijk inkoopclub gingen optuigen. Inmiddels is door de partijen de Coöperatie Retail Inkoopunie (CRI) opgericht. Een inkoopverband dat rechtsreeks afspraken maakt met leveranciers van tabaksproducten. De coöperatie staat inmiddels ook organisatorisch, heeft een bestuur en een  inkoopcommissie die bestaat uit medewerkers van de...

Lees bericht

Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht



WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid