No Fairytales lanceert vers ingevroren burrito’s


Meer groente eten met de No Fairytales diepgevroren burrito's

Introductie – Na de kleurrijke groente tortilla’s breidt No Fairytales het assortiment uit met een primeur in het diepvriesschap: de vries-verse Burrito. De Burrito komt in drie smaken: Chili Sin Carne, BBQ Chicken en Smokey Beef.

Alle drie de burrito’s bevatten minimaal 58% groenten en zitten vol goede voedingsstoffen en vezels. Met de vries-verse Burrito is er altijd een snelle, voedzame maaltijd bij de hand. De No Fairytales Burrito laat zien dat diepvriesproducten voedzaam én lekker kunnen zijn. ‘We hebben in Nederland veelal een ongezonde associatie met diepvriesproducten. Dat is jammer, want in de diepvries kunnen we vitaminen en mineralen juist heel goed bewaren. Met de Burrito willen we het vriesschap weer positief onder de aandacht brengen en mensen comfortfood bieden’, aldus Bernadette Kooijman, oprichter van No Fairytales.

Bron: No Fairytales/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Inzet diepvries is alternatief voor horeca bij voedselverspilling

Onderzoek – Horeca kan meer gebruik maken van diepvriesproducten in de keuken als duidelijk is dat voedselverspilling daarmee voorkomen kan worden. Met name jongeren hebben minder moeite met het feit dat horecabedrijven meer gebruik maken van diepvriesproducten als zij weten dat daarmee verspilling van voedsel wordt tegengegaan. Dit blijkt uit onderzoek van diepvriesfabrikant Iglo waarvoor @FoodClicks specifieke horecavragen heeft laten meelopen.

Lees bericht


No Fairytales lanceert een verse salsa

Introductie -  No Fairytales heeft een nieuwe innovatie gelanceerd: een verse salsa gemaakt van vers gesneden groenten, zonder toegevoegde suikers, laag in kcal en Nutri-score A. De vers gesneden tomatensalsa van No Fairytales is, na het succes van de groentetortilla’s en burrito’s, het volgende product dat gelanceerd is met als doel consumenten te helpen om gemakkelijk en snel...

Lees bericht


Genomineerden VriesVers Prijzen 2021 bekend

Verkiezing – In totaal zes (2x3) winkels hebben de finaleronde bereikt voor VriesVers Winkel van het Jaar 2021. Dit jaar worden er weer twee winnaars verkozen in twee verschillende categorieën, namelijk 0 - 1.000 m² en >1.000 m². Het VriesVers Platform maakt de winnaars dit jaar weer LIVE bekend op donderdag 14 oktober tijdens het VVP WinnaarsEvent ‘GOUD’ in het Koning Willem II Stadion in...

Lees bericht


Thuiskok start samen met chef-kok Jan Smink The Cool Market

Bezorging – Het moet de nieuwste ontwikkeling in de bezorgmarkt worden: ingevroren gerechten van de betere restaurants voor thuis. Thuiskok Tom van der Wagen is samen met chef kok Jan Smink in het avontuur The Cool Market gestapt met medewerking van Thais restaurant BaiYok uit Zwolle hopen zij de markt open te breken.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid