No Fairytales lanceert vers ingevroren burrito’s


Meer groente eten met de No Fairytales diepgevroren burrito's

Introductie – Na de kleurrijke groente tortilla’s breidt No Fairytales het assortiment uit met een primeur in het diepvriesschap: de vries-verse Burrito. De Burrito komt in drie smaken: Chili Sin Carne, BBQ Chicken en Smokey Beef.

Alle drie de burrito’s bevatten minimaal 58% groenten en zitten vol goede voedingsstoffen en vezels. Met de vries-verse Burrito is er altijd een snelle, voedzame maaltijd bij de hand. De No Fairytales Burrito laat zien dat diepvriesproducten voedzaam én lekker kunnen zijn. ‘We hebben in Nederland veelal een ongezonde associatie met diepvriesproducten. Dat is jammer, want in de diepvries kunnen we vitaminen en mineralen juist heel goed bewaren. Met de Burrito willen we het vriesschap weer positief onder de aandacht brengen en mensen comfortfood bieden’, aldus Bernadette Kooijman, oprichter van No Fairytales.

Bron: No Fairytales/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsNo Fairytales komt met volkoren groentetortilla

Introductie  – Het is voedselverbeteraar No Fairytales gelukt om een groentetortilla te maken met volkorenmeel in plaats van tarwebloem. Probleem bij gebruik volkoren in plaats van tarwebloem is volgens No Fairytales dat de tortilla te droog of te klef wordt.

Lees bericht

VriesVers Platform benoemt twee nieuwe bestuursleden

Benoeming – Het VriesVers Platform heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Tot het huidige VVP-bestuur treden toe Jorg Brouwer (Iglo Nederland) en Wouter Smits (Albert Heijn). VriesVers Platform ziet zich als platform in om het imago rond vriesverse producten te verbeteren.

Lees bericht

No Fairytales komt met ‘gezondere’ tussendoorreep

Introductie – No Fairytales introduceert drie nieuwe repen die 58% minder suiker, 25% minder calorieën en 154% meer vezels bevatten dan gemiddelde tussendoorrepen. Met deze introductie zet het bedrijf, zoals het zelf zegt, haar missie voort om dagelijks eten beter te maken en de norm te veranderen.

Lees berichtInzet diepvries is alternatief voor horeca bij voedselverspilling

Onderzoek – Horeca kan meer gebruik maken van diepvriesproducten in de keuken als duidelijk is dat voedselverspilling daarmee voorkomen kan worden. Met name jongeren hebben minder moeite met het feit dat horecabedrijven meer gebruik maken van diepvriesproducten als zij weten dat daarmee verspilling van voedsel wordt tegengegaan. Dit blijkt uit onderzoek van diepvriesfabrikant Iglo waarvoor @FoodClicks specifieke horecavragen heeft laten meelopen.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid