No/Low alcohol-categorie krijgt eigen event in 2022


Events - Komend voorjaar vindt voor het eerst in Europa een nieuw b2b event plaats voor professionals in no en low-alcohol producten. Op het tweedaags event kunnen geïnteresseerden elkaar ontmoeten en producten proeven in deze groeiende categorie; no/low alcoholhoudende dranken.

Het event richt zich op bieren, spirits, wijnen, mixologie en alle trends die er spelen op het gebied van verantwoord alcoholgebruik. RAI Amsterdam heeft de intentie uitgesproken om met initiatiefnemer Servicecenter 4Hospitality uit Maastricht, een bedrijf dat horecanetwerkbijeenkomsten internationaal ondersteunt, dit evenement komend voorjaar voor horecaondernemers en professionals te organiseren. Carlijn Groen-Wijnmalen van RAI Amsterdam: “Door deze strategische partnership, voegt RAI Amsterdam een internationaal b2b event toe aan haar portfolio. Bovendien krijgt door het initiatief deze sterk groeiende categorie een eigen podium”.

In de komende maanden zal meer bekend worden gemaakt over dit initiatief, welke plaats gaat vinden op een nog nader bekend te maken locatie in Amsterdam in april 2022.

Bron: RAI/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BOB wordt VIB bij De Vrienden van Amstel LIVE

Event – De 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE is van start gegaan. Tot en met 26 januari bezoeken 200.000 vrienden de grootste Amstel kroeg van Nederland. Zoals in iedere kroeg is het de vraag: wie is de BOB vandaag? Om de BOB extra positief in de schijnwerpers te zetten introduceert De Vrienden van Amstel LIVE de VIB; oftewel de ‘very...

Lees bericht


Slijterij World of Nix ziet alcoholvrij als blijvende trend

Alcoholvrij – Op 1 januari start Dry January weer, de maand waarin mensen gestimuleerd worden even geen alcohol te drinken. Een logische maand na de kerstdagen en nieuwjaarsviering waarin het alcoholgebruik vaak hoger dan gemiddeld heeft gelegen. Maar het drinken van minder alcohol is ook een trend, zien ook de oprichters van de alcoholvrije slijterij World of Nix, een blijvende trend.

Lees bericht

Vrumona introduceert drie Royal Club Mocktails

Introductie - Alcoholvrij is al een grote trend in zowel bier als sterke drank, maar het aanbod in frisdranken is nog beperkt. Vrumona speelt hier op in met de introductie van Royal Club Mocktails in de klassieke smaken Gin Tonic, Mojito en Ginger Mule. Zonder alcohol en zonder suiker.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid