Ondernemersfamilie Macleane neemt Jumbo Beuningen over


De Jumbo in Beuningen van de familie Kalkman wordt overgedragen aan de ondernemersfamilie Macleane / Foto bij: John van Gelder

Supermarkten - De Jumbo winkel in Beuningen van de familie Kalkman wordt op 20 november overgedragen aan de ondernemersfamilie Macleane. Na 32 jaar ondernemerschap in Beuningen, neemt de familie Kalkman afscheid van de vestiging om van hun vrije tijd te genieten. De familie Macleane beheert momenteel al twee Jumbo winkels in Elst en een Bakker Bart in Rijnstate Elst.

De familie Macleane staat in Elst bekend om haar betrokkenheid bij de buurt, scholen en verenigingen. Ook in Beuningen wordt deze lokale betrokkenheid en klantgerichte service voortgezet. In het voorjaar van 2024 wordt de Jumbo winkel in een nieuw jasje gestoken. Zo komen er self checkout kassa’s waar boodschappen door de klant zelf afgerekend kunnen worden en wordt het assortiment uitgebreid.

Bakker Bart

De opening van de Bakker Bart in dagziekenhuis Rijnstate in Elst was de eerste Bakker Bart in een ziekenhuis. Het is tevens de grootste Bakker Bart van de formule. De vestiging is niet alleen voor het bezoek van het dagziekenhuis maar ook voor de medewerkers van de locatie en de omwonenden van Rijnstate.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste ziekenhuislocatie van Bakker Bart in Rijnstate Elst

Interview – Het is de grootste Bakker Bart van Nederland en het is de eerste vestiging in een ziekenhuis. De nieuwste locatie van het horecaconcept in het net geopende Rijnstate Elst in Elst is in meerdere opzichten bijzonder. Ook voor de ondernemer zelf, want voor John Macleane, die twee Jumbo’s runt in het Gelderse plaatsje is het zijn eerste foodservicebedrijf.

Lees bericht


Jumbo sluit zich aan bij twee internationale inkooppartijen

Inkoop - Jumbo Supermarkten gaat samenwerken op het gebied van inkoop met andere Europese supermarktketens. Jumbo sluit zich hiervoor aan bij Everest en Epic Partners, twee Europese inkooporganisaties. De samenwerking gaat per direct van start en biedt vanaf 2024 voor Jumbo belangrijke schaalvoordelen.

Lees bericht

Jumbo Eerbeek plaatst eerste bulkfeed emballage-automaat

Statiegeld – Klanten van Jumbo Eerbeek kunnen vanaf woensdag in één keer - tot 100 stuks - zowel PET als blik leegschudden in de emballage-automaat van Tomra. De zogenaamde ‘bulkfeed-automaat’ is de eerste in Nederland. Bovendien vindt de uitbetaling van het statiegeld direct en snel plaats via een Tikkie QR-code.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid