Ondernemersfamilie Macleane neemt Jumbo Beuningen over


De Jumbo in Beuningen van de familie Kalkman wordt overgedragen aan de ondernemersfamilie Macleane / Foto bij: John van Gelder

Supermarkten - De Jumbo winkel in Beuningen van de familie Kalkman wordt op 20 november overgedragen aan de ondernemersfamilie Macleane. Na 32 jaar ondernemerschap in Beuningen, neemt de familie Kalkman afscheid van de vestiging om van hun vrije tijd te genieten. De familie Macleane beheert momenteel al twee Jumbo winkels in Elst en een Bakker Bart in Rijnstate Elst.

De familie Macleane staat in Elst bekend om haar betrokkenheid bij de buurt, scholen en verenigingen. Ook in Beuningen wordt deze lokale betrokkenheid en klantgerichte service voortgezet. In het voorjaar van 2024 wordt de Jumbo winkel in een nieuw jasje gestoken. Zo komen er self checkout kassa’s waar boodschappen door de klant zelf afgerekend kunnen worden en wordt het assortiment uitgebreid.

Bakker Bart

De opening van de Bakker Bart in dagziekenhuis Rijnstate in Elst was de eerste Bakker Bart in een ziekenhuis. Het is tevens de grootste Bakker Bart van de formule. De vestiging is niet alleen voor het bezoek van het dagziekenhuis maar ook voor de medewerkers van de locatie en de omwonenden van Rijnstate.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ton van Veen (Jumbo): ‘Meer klanten voorbode van hernieuwde groei’

Formulenieuws - Jumbo maakte vanochtend cijfers bekend over het eerste halfjaar, waarbij topman Ton van Veen tevens terugblikte op de eerste zes maanden van dit jaar, maar ook een perspectief schetst voor de nabije toekomst. De omzet steeg in het eerste halfjaar met een procentje, terwijl het marktaandeel vrijwel onveranderd uitkwam op 21%.

Lees bericht



Bakker Bart test ijsconcept met Heldro IJs

Formulenieuws - Bakker Bart start een pilot in samenwerking met Heldro IJs. De test vindt plaats op een viertal locaties, te weten Nijmegen (Broerstraat), Venlo (Lomstraat), Winschoten en Dordrecht, De franchisers in gaan de franchisenemers met vers Heldro IJs aan de slag. Gekozen is voor een landelijke spreiding, omdat Bakker Bart wil kijken of het ijs een kansrijke aanvulling is...

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid