Ook keten De Beren start tijdelijk met drive-thru’s


Drive-thru bij De Beren-locatie in Zoetermeer / Foto bij: De Beren

Formulenieuws - Dat afhalen en bezorgen populair zijn, zien we overal terug. Om het afhalen gemakkelijker te maken, schakelen steeds meer keten over op drive-thru’s. Zo is sinds vorige week restaurantketen de Beren begonnen met drive-thru’s.

In eerste instantie hebben De Beren-locaties in Barendrecht en Zoetermeer en drive-thru gekregen. De vestigingen in Bleiswijk en Capelle aan den IJssel volgen deze week. De drive-thru’s zijn tijdelijk en in ieder geval tot 1 juni geopend. Gasten kunnen op deze manier op een veilige manier genieten van de klassiekers op het menu. De afhaalmenu’s moeten wel van te voren worden besteld op de website van De Beren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Beren populairste restaurantketen Nederland

Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).

Lees bericht


McDonald’s ontwikkelt spin-off restaurantketen CosMc’s

Formulenieuws - McDonald's opende deze maand het eerste spin-offconcept met de naam CosMc's (uitgesproken als 'cosmics'). Het nieuwe format opende de deuren in de buitenwijk Bolingbrook, Illinois in Chicago. Het gaat bij CosMc’s om kleinere locaties met een assortiment dat zich meer richt op de middag.

Lees bericht

Gemiddelde NPS Nederlandse restaurantketens is +72

Onderzoek - De grootste restaurantketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +72. Proeflokaal Bregje krijgt de hoogste score (+91). Het is opvallend dat drie van de vijf meest bezochte ketens een NPS krijgen die lager is dan gemiddeld. De 18- tot 34-jarigen geven gemiddeld een lagere score dan oudere bezoekers.

Lees bericht




Marjolein Mens wordt nieuwe CCO De Beren

Benoeming – Marjolein Mens (31) is onlangs benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van franchiseformule De Beren. Mens startte in 2014 bij de restaurantketen, na haar studie Communicatie Media en Informatietechnologie, en wordt nu lid van de directie. Zij wil gaan testen met prijsdifferentiatie en verder verduurzamen

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid