Ook Nijmegen krijgt de gratis AH Compact-service


Formulenieuws  -Inwoners van Nijmegen, Oosterhout en Lent hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om boodschappen te bestellen via AH Compact. Nijmegen en omgeving is daarmee de tweede locatie waar de supermarktketen deze gratis bezorgservice start. Eind september werd AH Compact voor het eerst gelanceerd in Haarlem.

De bezorgservice richt zich op kleine huishoudens - eenpersoonshuishoudens en huishoudens zonder kinderen. Klanten hebben keuze uit 5.000 dagelijkse boodschappen, het minimumbestelbedrag is 35 euro en bezorging is gratis.

Boodschappen thuis laten bezorgen is niet nieuw. Sinds 2001 kunnen klanten bestellen via ah.nl en vanaf 2009 ook via de AH-app. Bij deze dienst kan de consument alleen bestellen uit 21.000 producten. De supermarktketen zag dat vooral gezinnen met kinderen, bedrijven en instellingen hiervan gebruik maakten. De compacte-variant is in dat opzicht eenvoudiger en beperkter qua keuze en vooral gericht op de groeiende behoefte bij kleine huishoudens. De prijzen van alle artikelen bij AH Compact zijn gelijk gehouden aan die van in de winkels, inclusief de bonus-aanbiedingen.

Track & trace

De boodschappen worden bezorgd vanuit het Home Shop Center in Oosterhout. Gekozen is voor acht bezorgmomenten per week, in korte blokken van één tot twee uur. In de AH Compact-app kunnen klanten via track & trace de bestelling volgen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



AH geeft zakelijke klant 10% korting op plantaardig en biologisch

Formulenieuws- Albert Heijn biedt geeft alle zakelijke klanten voortaan standaard 10% korting op alle biologische en AH Terra-producten. Deze laatste is de volledig plantaardige lijn van het eigenmerk. Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland met een standaardkorting op Bio en AH Terra voor zakelijke klanten.

Lees bericht

‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht

BP Vlamings Dinteloord opent aparte TabakSpeciaalZaak

Tankstation – BP Dinteloord is naar alle waarschijnlijkheid het eerste Nederlandse tankstation dat een eigen TabakSpeciaalZaak heeft geopend. De vestiging ging deze week open en voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving van dit moment. De TabakSpeciaalZaak is in een aparte, afgescheiden ruimte van de tankshop ingericht.

Lees bericht


Redefine Meat voortaan ook bij AH online en Crisp

Plantaardig - Redefine Meat is voortaan toch voor thuis te bestellen via Albert Heijn online en Crisp. Aanvankelijk richtte het merk voor plantaardige vleesproducten zich volledig op foodservicebedrijven. Het gaat om zes plantaardige vleesproducten, waaronder Redefine Rundergehakt, Premium Burger, Lamskebab, Bratwurst, Pulled Pork en Pulled Beef.

Lees bericht

Timo Hoogeboom (ex-HAK) gekozen tot FoodManager van het Jaar

Verkiezing - Op het Nationaal Food Congres is Timo Hoogeboom, voormalig ceo van Hak, uitgeroepen tot FoodManager van het Jaar. Hoogeboom komt de titel volgens de jury toe vanwege de manier waarop hij Hak transformeerde van traditionele conservenfabrikant tot een modern foodbedrijf dat een voortrekkersrol speelt in de transitie naar een eetpatroon met minder of geen vlees en daarbij ook...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid