Oosterhoutse Frietkoning opent Eetwinkel Lossez


Eetwinkel Lossez heeft nu zitplaatsen binnen en een buitenterras

Formulenieuws – Horeca-ondernemer Peter Lossez van de Frietkoning in Oosterhout start een nieuwe locatie in Oosterhout met de cafetariaformule Eetwinkel van Chefs Culinar. Lossez verwacht samen met Eetwinkel op die locatie goed te kunnen groeien.

Al sinds zijn 17e zit Peter Lossez in het horecavak. Hij startte in het cafetaria van zijn vader in Breda. Nu runt Lossez al 32 jaar zijn eigen zaak in Oosterhout, samen met zijn vrouw Corina en zoon Jordy. Vanaf 2002 staat de zaak aan de Pottebakkerstraat bekend als Frietpaleis.

Het Frietpaleis is in de loop de jaren een begrip in Oosterhout geworden. Nu gaat Lossez va start met en nieuwe locatie, waar voorheen Pieperz is was gevestigd: “Toen het pand aan het Bouwlingplein vrij kwam zag ik nieuwe kansen. We krijgen er een groot zitgedeelte bij, zowel in de zaak, als op het overdekte terras in het winkelcentrum en op het terras buiten. Daarmee maken we een grote stap richting bediening en we breiden ons assortiment uit. Mede door ons aan te sluiten bij Eetwinkel en de fantastische locatie kunnen we ons frietpaleis laten groeien. En dit doen we onder de naam Eetwinkel Lossez.”

Huisgemaakt

Bij Eetwinkel Lossez zullen gasten genieten van dezelfde kwaliteit friet, snacks en gerechten als bij het frietpaleis. Peter: “Onze friet wordt gemaakt van vers gesneden aardappels. Ook onze huisgemaakte nasibal – die wordt gemaakt volgens een 60-jaar oude receptuur – is al jaren topfavoriet. Per week gaan er wel honderden over de toonbank. Met deze verse en huisgemaakte producten onderscheiden we ons van anderen. Zo maken we onze satésaus en verse salades zoals tonijn- en eiersalade zelf”. Daarnaast wordt op de locatie ook de lunchkaart verder uitgebreid en een aantal ‘hippe frites’ toegevoegd, oftewel frites met diverse toppings.

Bron: Eetwinkel/@FoodClicks

Exterieur van Eetwinkel Lossez in Oosterhout
Het team van Eetwinkel Lossez

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEetwinkel De Tabaksplant in Afferden volledig vernieuwd

Formulenieuws - Aan het natuurgebied van de Afferdense en Deestse Waarden ligt ‘De Tabaksplant’. Dit bedrijf is al meer dan 80 jaar een begrip in het Land van Maas en Waal. Samen met zoon Caine en  schoondochter Lieke gaan Theo en Miriam Reijers de uitdaging aan om van De Tabaksplant een vernieuwd horecahart te maken, met ruim terras en speeltuin voor...

Lees bericht

Eetwinkel Selissen in Boxtel krijgt keurmerk Goed Gefrituurd

Cafetaria - Het vak- en bakmanschap van Eetwinkel Selissen in Boxtel is bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders. Onderneemster Jorien van der Pasch (34) kreeg het bijbehorende gevelschildje voor uitblinkend vakmanschap overhandigd door ProFri-directeur Frans van Rooij.

Lees bericht

Marc de Swart vertrekt bij SuperTrade

Persoonlijk - Het bestuur van SuperTrade heeft een toekomstvisie voor de inkoopvereniging geformuleerd die niet aansluit op de persoonlijke ambitie van haar directeur Marc de Swart en daarom gaat hij SuperTrade verlaten.

Lees berichtChefs Culinar viert uitbreiding pand met Chefs Foodfestival

Groothandels – 16 januari 2023 vindt de officiële opening plaats van de nieuwbouw van Chefs Culinar in Nijmegen. Het gebouw is enorm uitgebreid in oppervlakte en heeft naast twee versafdelingen ook een inspiratiecentrum gekregen. Chefs Inspiration (het inspiratiecentrum) is dé culinaire belevingswereld voor de foodprofessional. Bedenker is algemeen directeur Eric Boeijen, die samen met zijn dochter Silke van de marketingafdeling alles heeft...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid