Eetwinkel De Tabaksplant in Afferden volledig vernieuwd


‘De Tabaksplant’ is al meer dan 80 jaar een begrip in het Land van Maas en Waal

Formulenieuws - Aan het natuurgebied van de Afferdense en Deestse Waarden ligt ‘De Tabaksplant’. Dit bedrijf is al meer dan 80 jaar een begrip in het Land van Maas en Waal. Samen met zoon Caine en  schoondochter Lieke gaan Theo en Miriam Reijers de uitdaging aan om van De Tabaksplant een vernieuwd horecahart te maken, met ruim terras en speeltuin voor de kinderen.

Theo en Miriam Reijers zijn al langer dan 35 jaar actief in de horeca. Zoon Caine heeft zich hier de laatste 10 jaar bij aangesloten en recent heeft Lieke Derks het team compleet gemaakt. Miriam: “Diversiteit en kwaliteit vormen de kern van ons assortiment. In onze cafetariakeuken bereiden we straks niet alleen traditionele frites en snacks, maar voorzien we in de vraag naar huisgemaakte verse hamburgers, biologisch gesneden frites en glutenvrije en vegetarische opties. Naast onze befaamde ‘Harrie van de AA schnitzel’ bieden we ook verschillende frites-toppers aan, om tegemoet te komen aan de laatste trends. Met ons gevarieerde aanbod willen we mensen uit de regio aantrekken, zodat elke klant de snacks kan kiezen waar hij of zij van houdt.”

Het lunchcafé annex feestcafé is volledig vernieuwd. Het interieur heeft een huiselijke sfeer gekregen. En ook het terras is vernieuwd. Op het terrein bevindt zich een 18-holes midgetgolfbaan en voor de allerkleinsten is er een speeltuin aanwezig. Het menu sluit aan op een dagje uit voor groot en klein; niet alleen friet en snacks, ook salades, belegde broodjes en pokébowls.

Bron: Eetwinkel/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht



Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid